poze  bratz

BRATZ

Botosani , Botosani. Vineri 31 Iulie 2009 14:00
Cinematograful Unirea

Categorii: Spectacole si Filme

In perioada 31 iulie- 6 august 2009, la orele 14, 16, 18 si 20, iar sambata si duminica si la ora 22 la Cinematograful UNIREA va rula filmul BRATZ

Regia: Sean McNamara

Cu: Anneliese van der Pol

Gen: Comedie, Familie


Celebrele papusi BRATZ prind viata in mult-asteptatul film BRATZ, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume. Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete BRATZ luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si nu in ultimul rand PRIETENIE.

Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) si Cloe (Skyler Shaye) sunt cele mai bune prietene de cand se stiu. Nedespartite de cand s-au intalnit prima data, tinerele fete intotdeauna si-au incurajat reciproc personalitatile, talentele si stilul fiecareia mai mult sau mai putin iesit din comun. Dar acum, cand au intrat la liceul Carry Nation, fetele descopera o adevarata jungla, in care nu poti rezista daca nu faci parte dintr-un grup, mai ales daca despotica Meredith Dimly face si desface totul in campus. Simtindu-se amenintate cu despartirea, fetele formeaza echipa "The Bratz" pentru a rezista presiunilor si pentru a ramane impreuna. Astfel invata cat de important este sa fii un sprijin pentru prietenii tai, sa fii sincer cu tine insuti si sa intelegi visele si aspiratiile celui de langa tine.

* De la: 2009-07-31
* Pret bilet: 6 LEI
* Pana la: 2009-08-06
* Ora: 14,16,18,20

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1355
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5411 zile, 30 Iul. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .