poze concertul pentru anul nou 2020 holograf simfonic

Concertul pentru Anul Nou 2020 - Holograf Simfonic

Botosani , Botosani. Vineri 17 Ianuarie 2020 18:00
Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă", Strada Vânători 15A

Categorii: Muzica si Concerte

CONCERTUL EXTRAORDINAR PENTRU ANUL NOU 2020! Pe 17 ianuarie 2020, va avea loc cel mai grandios concert indoor din nordul Moldovei!

Deja tradiție, Concertul pentru Anul Nou adună de la an de an un număr RECORD de spectatori.

Va fi un "concert spectacol" inedit!

Realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe Maestrul IULIAN RUSU, fost director artistic şi actualmente dirijor permanent al Filarmonicii din Brașov, concertul va aduce pe aceeși scenă nume de referință ale muzicii românești, atât din categoria celei de operã, operetã, simfonice, cât și a altor genuri muzicale.

Ne dorim sã aveți parte de o trãire UNICĂ la acest concert, pe modelul „Andre Rieu”, concert care va "împleti" muzica; plecând de la cea clasicã, simfonic/operã/operetã şi terminând cu muzică pop, pop-rock, balade și rock simfonic.

Invitații speciali de marcă ai concertului sunt deja Mari Maeştri ai muzicii din țara noastrã: DAN BITTMAN – solist, PAULA SELING – solistă/soprană, MARIA MIRON – mezzosoprană, ADDA – solistă de muzicã pop&balade, ANDREI FERMEȘANU – tenor, GELU GRAUR – solist, TRUPA HOLOGRAF - DAN BITTMAN (solist vocal), ROMEO DEDIU (chitară, voce), IULIAN VRABETE (bas, voce), TINO FURTUNÃ (claviaturi, pian, voce), EDI PETROŞEL (baterie, voce), EMIL SOUMAH (percuție, muzicuță – colaborator).

Cu participarea extraordinarã a ORCHESTRA SIMFONICE A FILARMONICII "GEORGE ENESCU".

Realizăm, totodată, o PREMIERĂ NAȚIONALĂ!

În cei 40 de ani de existență a celebrei trupe rock, va fi pentru prima dată când melodiile lor vor fi acompaniate de o orchestă simfonică într-un inedit și spectaculos HOLOGRAF SIMFONIC!

Concertul va fi un "maraton muzical" de peste 180 de minute, iar pe scenă vor evolua peste 80 de artiști instrumentiști și soliști.

BILETE
VIP - 149 lei
Zona 1 - 99 lei
Zona 2 - 69 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-botosani-concertul-pentru-anul-nou-2020-holograf-simfonic-47705/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 706
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Botosani
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1568 zile, 13 Dec. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Botosani
zilele orasului botosani 2024

Zilele orasului Botosani 2024

Botosani, Botosani. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .