poze botosani laura bretan

Botosani: Laura Bretan

Botosani , Botosani. Sâmbătă 21 Martie 2020 19:30
Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga”

Categorii: Muzica si Concerte

Turneu National Aniversar - 18 Ani, 18 Orase.

Fara indoiala cea ma importanta aparitie din ultimii ani in perimetrul muzicii internationale, Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absoluta – primul ei turneu national la implinirea a 18 ani – 18 orase – eveniment pe care orice artist si-l doreste ca pe o recunoastere a prestigiului si a popularitatii.
Evolutia ei spectaculoasa este cea mai buna dovada ca valoarea nu asteapta numarul anilor si ca harul divin cu care a fost inzestrata este deasupra invidiei ca sentiment omenesc. Performantele ei live uimesc lumea, din Chicago pana la Tokio, trecand prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma si multe altele, fara discriminare impartind lumina in Israel sau in Emiratele Arabe.
Laura calatoreste oriunde o poarta destinul, spre bucuria celor care o iubesc si se iubesc toti ca Unul. Dupa ce a cantat impreuna cu artisti ca: David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau , cel mai recent, Michaell Bolton, Laura invita alaturi de ea un tanar extrem de talentat si cunoscut publicului intern si international - tenorul Bogdan Mihai, un tenor rossinian prin excelenţă în peisajul liric internaţional. În Contele Almaviva din Bărbierul rossinian a debutat la Opera Naţională din Bucureşti în 2007, iar debutul internaţional şi l-a făcut la Opera Germană din Berlin. Au urmat debuturile în alte roluri rossiniene - Don Ramiro din Cenuşăreasa, Aureliano din Aureliano in Palmira, Adelberto din Adelaide di Borgogna, abordând şi câteva partituri donizettiene precum: Ernesto din Don Pasquale, Ugo din Parisina D'Este, Tamas din Gemma di Vergy. La Operele de Stat din Stuttgart şi Dresda, Opera Germană din Berlin, Opera din Zürich, Theatrul Châtelet din Paris, Festivalul Rossini de la Pesaro, Sala Suntory din Tokyo, Bogdan Mihai a cântat sub conducerea muzicală a unor dirijori importanţi ca: David Parry, Ion Marin, Horia Andreescu, Jean Christophe Spinosi, Alesandro De Marchi, Riccardo Frizza, Dmitri Jurowsky, Gullielmo Garcia Calvo, Giacomo Sagripanti, în regii semnate: Beat Feah, Martin Duncan, Timothy Nelson, Emilio Sagi, Grischa Asagarof, Stefan Herheim, Pier'Alli, Katharina Thalbach.
Acompaniamentul va fi sustinut de un grup de muzicieni desavarsiti - Orchestra Teatrului National de Opera si Opereta “Nae Leonard” din Galati, condusa de dirijorul Eugen Dan Dragoi.
Toate acestea nu sunt decat cateva argumente dintre multe altele care va invita sa fiti parte la un spectacol unic in peisajul cultural romanesc – o fuziune de genuri muzicale topite in creuzetul unei inimi de copil (“cand nu mai suntem copii, suntem déjà morti “ cum a zis batranul copil Brancusi) si catalizate de un suflu divin. Acesta este evenimentul artistic numit LAURA BRETAN.
Orasele din prima parte din turneul national sunt :
16 martie - GALATI – Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard
17 martie – TULCEA – Sala Polivalenta
18 martie - CONSTANTA – Casa de Cultura A Sindicatelor
19 martie – BACAU – Teatrul de Vara Radu Beligan
20 martie - IASI – Sala Unirii (Cinema Victoria)
21 martie - BOTOSANI - Casa de Cultura A Sindicatelor

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-botosani-laura-bretan-52627/

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 702
Cuvinte cheie: Botosani
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1303 zile, 01 Mar. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .