poze acasa de craciun

Acasă de Crăciun

Bistrita-Nasaud , Bistrita. Duminică 15 Decembrie 2019 19:00
Centrul Cultural Municipal „George Cosbuc”, str. Albert Berger nr.10

Categorii: Muzica si Concerte

În așteptarea Sărbătorilor de iarnă trupa „ATAC” și soliștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca au plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai încântătoare spectacole dedicate iernii și magiei Crăciunului: „Acasă de Crăciun”.

Ne vor încânta artiști de înaltă ținută: Lorena Puican, Alexandra Leșiu, Andrei Manea si Sebastian Balaj, alături de formația „ATAC” Band compusă din artiști instrumentiști ai orchestrei Operei Naționale Române din Cluj Napoca.

Darul muzical oferit de artiștii Operei Naționale clujene reunește un repertoriu de colinde vechi și noi, tradiționale românești, dar și internaționale, într-o sărbătoare lirică cum doar o dată în an se poate împlini.

De la colindele tradiționale „Bună sara lui Crăciun”, „Trei Păstori se întâlniră”, „Astăzi s-a născut Hristos” până la cunoscutele cântece „I’ll be home for Christmas”, „I’m Dreaming of a White Christmas” și „O Holy Night”.

Astfel, se va crea o legătură firească între Crăciunul tradițional autentic, moștenit de la bunici și bucuria multiculturală și internațională ce învăluie Globul pământesc în luna decembrie.

Prețul unui bilet este de 50 lei. Biletele se pot procura de la casieria Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” sau on-line pe sit-ul: https://m.iabilet.ro/bilete-bistrita-acasa-de-craciun-48815/

Mai multe detalii: https://m.iabilet.ro/bilete-bistrita-acasa-de-craciun-48815/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 523

Eveniment postat de organizator

mihaela sandu

Adaugat in urma cu 1590 zile, 13 Dec. 2019

Adaugat de mihaelart@gmail.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bistrita
wtf rock festival

WTF Rock Festival

Bistrita-Nasaud, Bistrita. 23 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .