poze way too far rock festival 2020

Way Too Far Rock Festival 2020

Bistrita-Nasaud , Bistrita. Vineri 28 August 2020 - Duminică 30 August 2020

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Ediția din 2020 va veni cu surprize, atât în ceea ce privește line-up-ul, cât și locația. Singurul aspect care nu va crea surprize va fi calitatea muzicii!

De câte ori nu te-ai trezit exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă, despre atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe.

Ediția din 2020 va veni cu surprize, atât în ceea ce privește line-up-ul, cât și locația. Singurul aspect care nu va crea surprize va fi calitatea muzicii!

Tickets available: https://ambilet.ro/tc-events/wtf-way-too-far-rock-festival-2020/

Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală reală, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.
Artiștii care urcă pe scena WTF sunt cei care exprimă cel mai bine, prin muzica și versurile lor, preocupările, frământările și strigătele de „WTF?!“ ale actualei generații.

Istoric: Festivalul a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.

În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Ediția din 2019 a luat o altă amploare în Județul Bihor, în zona metropolitană Oradea, avându-i pe scenă, într-un maraton muzical de trei zile, pe Kunnstra, Times of Need, NOR, The Details, Coma, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, 7 Pași, Riot Monk, Luna Amară, Dirty Shirt, Iris, Crazy Town, Altar, Aurora, Bucovina, Vița de Vie și Frații Jdieri.

Mai multe detalii: https://ambilet.ro/tc-events/wtf-way-too-far-rock-festival-2020/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2732
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bistrita
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1632 zile, 30 Sep. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bistrita
wtf rock festival

WTF Rock Festival

Bistrita-Nasaud, Bistrita. 23 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .