poze serbarea targul de la vama sarii in vadu crisului

Serbarea „Târgul de la Vama Sării" in Vadu Crisului

Bihor , Vadu Crisului. Sâmbătă 5 Iunie 2010 17:00 - Duminică 6 Iunie 2010
Vadu Crisului

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri , Targuri

A 42-a ediţie

Serbarea „Târgul de la Vama Sării", care va avea loc în 5-6 iunie, ocupă un loc important în calendarul manifestărilor folclorice din Bihor.
Refacerea momentului în care pluta cu sare ajungea în localitate se va întâmpla sâmbătă, 5 iunie de la ora 17. După deschiderea oficială a Târgului, sâmbătă, vor urca pe scenă Corul General Traian Moşoiu din Oradea, apoi artiştii Alexandra şi DJ Lexya. Programul va continua cu discoteca în aer liber.
Duminică sărbătoarea va continua cu un concurs de bogracs, defilarea formaţiilor artistice, apoi desfăşurarea concursului Festival Târgul de la Vama Sării cu participarea formaţiilor artistice de pe Valea Crişului Repede în organizarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, lansare de porumbei voiajori şi concerte.
În timpul spectacolelor se va face premierea câştigătorilor concursului de bogracs şi cea mai frumoasă gospodărie. Artiştii care vor urca pe scena din Vadu Crişului sunt: Amazon-Asz, Dupla Kave, Carmen Şerban, Ghiţă Munteanu, Connect-R. Totul se va încheia cu focuri de artificii.
Vor participa şi delegaţii comunelor înfrăţite Körösszegapati, Székkutas, Fesőpakony si Hajduszoboszló.

*sursa: www.bihon.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4192
monica

Adaugat in urma cu 5156 zile, 27 Mai. 2010

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .