poze top expo targul international de bunuri de larg consum

TOP EXPO - targul international de bunuri de larg consum

Bihor , Oradea. Joi 2 Octombrie 2014 - Duminică 5 Octombrie 2014

Categorii: Targuri

A V-a editie TOP EXPO - targ international de bunuri de larg consum, se va desfasura in perioada 2 – 5 octombrie 2014, la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea.

TOP EXPO a fost gandit ca un targ generalist si isi propune, pe langa sustinerea mediului de afaceri local, regional si national, deschiderea spre noi colaborari cu parteneri de afaceri din strainatate, cresterea segmentului de vanzari, dezvoltarea unor parteneriate durabile (pe plan intern si international), precum si sustinerea si comunicarea in piata a brand-urilor participante.

TOP EXPO 2014 reuneste in acelasi eveniment diverse domenii: imbracaminte si incaltaminte, constructii, amenajari interioare si exterioare, ambient si design, mobila, autoutilitare, produse alimentare, servicii si lista ramane deschisa.

In perioada expoziției firmele din Ungaria cauta parteneri, colaboratori si distribuitori in urmatoarele tematici: carnati din carne de porc, paste fainoase, produse ambalate din alune, dulciuri reform, mașini și unelte de cules nuci și alune, cazane pe gaz și combustibil solid, cazane pe peleți, proiectare si executare hale industriale, arzatoare de buruieni, usi de garaje, materiale de constructii, usi si geamuri termopane din lemn, ornamente pentru cladiri si apartamente, rame pentru poze si picturi, turism international, fitoconditionari, ingrasamant foliar, reprezentare economică/industrială.

Programul expozitional este: joi, 2.10 – orar: 13 – 19, vineri, 3.10, orar: 10 – 19, sambata, 4.10 – orar: 10 – 19 si duminica, 5.10 – orar: 10 – 18.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1402
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3554 zile, 30 Sep. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Oradea
festivalul medieval din oradea 2024

Festivalul Medieval din Oradea 2024

Bihor, Oradea. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .