poze povestea mineral expo continua in oradea intre 3 si 5 iunie 2022

Povestea Mineral Expo continuă în Oradea, între 3 şi 5 iunie 2022

Bihor , Oradea. Vineri 3 Iunie 2022 10:00 - Duminică 5 Iunie 2022
Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Mineral Expo continuă să fie, de peste 10 ani, un mijlocul exclusivist de exprimare a eleganţei, a rafinamentului, a bunului gust, care îşi propune să aducă împreună iubitorii de frumos: bijutieri, artişti hand made, cunoscători ai tainelor cristaloterapiei, geologi. Reuniți sub egida Mineral Expo, în cele mai mari oraşe ale ţări şi chiar peste hotare, expozanţii impun prin pricepere, maiestrie, eleganţă şi minuţiozitatea detaliilor, un standard ridicat al evenimentelor organizate. Mineral Expo (expozitii de bijuteri şi minerale) este un proiect ambiţios născut din pasiunea pentru frumos.

După limitările referitoare la organizarea de evenimente din perioada pandemică, seria expozițiilor itinerante continuă cu Salonul de Minerale, Bijuterii, Geme şi Fosile din Oradea, eveniment găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, între 3 şi 5 iunie 2022.
Evenimentele organizate anterior au objnuit publicul vizitator cu exponate de excepţie precum colecţii de bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase, ediţia din 2022 de la Oradea, nefăcând excepţie.
Organizatorii Mineral Expo au pregatit expunerea, în premieră, a unor bijuterii cu morganit la care se poate observa fenomenul de PLEOCROISM (schimbarea culorii în functie de direcția de observare).
Morganitul este cea mai rară varietate de beril, fiind extras din Brazilia, Afghanistan, Namibia, Statele Unite şi Madagascar. Pe Scara Mohs duritatea berilului este situată între 7,5 şi 8, iar nuanţele spectaculoase de roz piersică şi violet intensifică valoarea estetică a bijuteriilor în care este montat.

Timp de 3 zile, în intervalul orar 10,00 -18,00 vizitatorii pot admira și achiziționa bijuterii din întreaga gama a pietrelor prețioase și semipretioase. Safire, rubine, smaralde, cuarțuri, precum și obiecte de decor din Jad de Pakistan sau malachit din Munții Ural –Rusia vor fi expuse și admirate de iubitori ai frumuseților din adâncul Pamântului.

Mineral Expo Oradea 2022
Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea
10,00-18,00
0744/242.456
www.mineralexpo.ro

Mai multe detalii: https://mineralexpo.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 318
Cuvinte cheie: Mineral , cristale , exoo , Evenimente Oradea

Eveniment postat de organizator

covaci costel

Adaugat in urma cu 254 zile, 22 Mai. 2022

Adaugat de Covaci8629

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 3 Feb 2023 - 17 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .