poze spectacol descult in parc
poze spectacol descult in parc poze spectacol descult in parc poze spectacol descult in parc

Spectacol Descult in Parc

Bihor , Oradea. Vineri 27 Noiembrie 2009 18:00
Teatrul Arcadia

Categorii: Spectacole si Filme

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 100/200

S U P E R C O M E D I E

O sclipitoare comedie romantică, "Desculţ în parc" înfăţişează eforturile a doi tineri căsătoriţi de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii.
Impulsivă şi impetuoasă, Corrie Bratter îşi asumă unicul rol de a fi "soţia lui Paul" şi îşi investeşte întreaga energie în a-l face pe el fericit, în pofida dificultăţilor inerente la început de drum. Paul, avocat debutant care tocmai a câştigat primii săi şase cenţi într-un proces, are în schimb o fire mai rezervată şi o privire mai cumpătată asupra realităţii. Conflictul piesei se naşte din ciocnirea comică a naturilor lor diferite, care îi duce în cel mai scurt timp până în pragul despărţirii şi al divorţului. A umbla sau nu "desculţ în parc" rezumă metaforic conflictul dintre cei doi îndrăgostiţi. Spaţiul în care se va defăşura povestea lor de dragoste este un apartament minuscul, unde ninge prin luminator, încălzirea centrală e defectă, iar cămara va fi folosită drept dormitor în care încape un pat şi nimic mai mult.
La toate acestea se adaugă prezenţele extrem de spirituale ale vecinului Victor Velasco şi ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalităţi la fel de diferite ca şi cele ale tinerilor căsătoriţi.
Comicul este accentuat de faptul că apartamentul fiind situat la etajul al şaselea într-un imobil fără lift, toate personajele îşi pierd respiraţia până să ajungă în acest spaţiu care nu promite nimic bun, şi totuşi...

Mai multe detalii: http://www.youtube.com/watch?v=CeVLL03ssW0&feature=channel

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 985
Cuvinte cheie: Oradea
lupu sebastian

Adaugat in urma cu 3923 zile, 12 Nov. 2009

Adaugat de sebilurat

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Oradea
scoala de numerologie romeo popescu

SCOALA DE NUMEROLOGIE - Romeo Popescu

Bihor, Oradea. 2 Sep 2020 - 2 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .