poze spectacol 3 tenori italieni

Spectacol „3 Tenori Italieni”

Bihor , Oradea. Joi 25 Mai 2023 20:00
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Spectacole si Filme

Un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti

Vocile excepționale ale celor 3 tenori invitați, Domenico Menini, Alessandro Goldoni și Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept.

Ceilalți invitați, care vor desăvârși evenimentul nostru, nu vor fi mai prejos! De la cea mai mare academie de muzică din Europa, Academia Mozarteum din Salzburg, vine baritonul Fernando Araujo, profesor la “Clasa de Opera” din cadrul acestei prestigioase academii. Baritonul Alfio Grasso (Italia), va fi a doua voce gravă care va menține balanța registrelor vocale. Soprana Jeanne Marie Druce, vine din Franța și va trebui să facă față serenadelor celor 3 tenori, iar dacă nu va reuși, 3 balerine frumoase sunt gata să-i vină în ajutor!

Spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui André Rieu, “cu vioara în mână”, de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile și teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA si ORCHESTRA OPEREI VOX, facilitandu-va din nou intalnirea cu celebri artisti instrumentisti din Europa si din lume!

Coordonarea scenica a Orchestrei di Teatro D’Opera Italiana, a Corului, Orchestrei si Baletului Operei Vox, precum si a tuturor solistilor invitati, va fi asigurata de regizorul si coregraful Vlad Sebastian.

Publicul va fredona celebrele refrene ale canzonetelor, alături de frumoasele noastre coriste, așa încât toată lumea să vibreze și să trăiască arta la superlativ!

Nu ajungeți în viitorul apropiat în sălile marilor teatre de operă din Italia, să ascultați voci frumoase de tenori celebri italieni, în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian? Aveți șansa să o faceți în orașul dumneavoastră! Vor veni ei la noi! “ÎN MINUNATA LUNĂ MAI”!

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
moni d

Adaugat in urma cu 22 zile, 04 Mar. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 196

Alte Evenimente din Oradea
comedie dineu cu pro ti

Comedie DINEU CU PROȘTI

Bihor, Oradea. Luni 15 Mai 2023
spectacol pt oameni mari micul prin

Spectacol pt. oameni mari „Micul Prinț”

Bihor, Oradea. Vineri 12 Mai 2023
concert luna amara

Concert Luna Amară

Bihor, Oradea. Vineri 7 Aprilie 2023
targul de pasti oradea 2023

Targul de Pasti Oradea 2023

Bihor, Oradea. 7 Apr 2023 - 17 Apr 2023
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Spectacol „3 Tenori Italieni”

    .