poze primavara vine in avanpremiera la oradea shopping city

PRIMĂVARA VINE ÎN AVANPREMIERĂ LA ORADEA SHOPPING CITY!

Bihor , Oradea. Joi 25 Februarie 2016 19:00
Oradea Shopping City, Calea Aradului, nr. 87

Categorii: Spectacole si Filme

La Oradea Shopping City, sărbătorim primăvara în avanpremieră cu mult răsfăţ și surprize frumoase pentru toate doamnele şi domnişoarele!

Cortina Cinema Digiplex invită fetele la o seară de excepție – celebrăm în avanpremieră primăvara cu o avanpremiera la cinema: Jane Got a Gun! Joi, 25 Februarie, de la ora 19:00, reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate pe covorul roşu cu momente speciale dedicate lor: cadouri inspirate oferite de Avon, Foto Booth, cocktail-uri de la Barcode, deserturi fine din partea Cofetăriei Ooh la la și multe alte surprize.

Sărbătoarea continuă duminică, 28 Februarie, între orele 17:00 și 20:00, la Candy Party, unde copiii sunt aşteptaţi la ateliere de creație pentru a realiza cele mai originale mărțișoare pentru mame, se vor putea întrece în modelajul de baloane și se vor bucura de cele mai distractive jocuri interactive alături de Prietenii Veseliei.
Marți, 1 Martie, în prima zi de primăvară din 2016, Oradea Shopping City întâmpină toate doamnele şi domnişoarele cu multe zâmbete şi sute de mărţişoare simpatice.
Pentru a completa răsfățul reprezentantelor sexului frumos, Marți, 8 Martie, Oradea Shoping City celebrează feminitatea cu flori în dar şi un preț special de 7,50 lei la meniul de Nachos Mic, valabil doar pentru grupurile formate din cel putin 3 persoane de sex feminin, la orice film din programul Cortina Cinema Digiplex.

În plus, în perioada 1 – 8 Martie, magazinele și cafenelele din Oradea Shopping City mențin starea de sărbătoare cu reduceri de până la 85%.

Parteneri ai campaniei: Famous Brands, Eponge Fashion Paris, Rendez-Vous, Mossa, Samsonite, Intersport, Steilmann, Cofetăriei Ooh la la, Stefabi Cafe, Amaretto Caffe, Pizzeria San Marco, PingPongMania, Be Fit, Octaser, Outlet Center, Casa Rusu, Wilhelem – Mobila de Lux și Avon.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.oradeashoppingcity.ro sau pe facebook.com/OradeaShoppingCity.
Rezervări la Cortina Cinema Digiplex la telefon: 0755 33 22 11.

Primăvara vine în avanpremieră la Oradea Shopping City!

Mai multe detalii: http://oradeashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1814-primavara-vine-in-avanpremiera-la-oradea-shopping-city

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 783
Cuvinte cheie: Oradea
andreea

Adaugat in urma cu 2956 zile, 24 Feb. 2016

Adaugat de Laura-Andreea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 101

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .