poze hipnoshow cu andrei voicu la moszkva

Hipnoshow cu Andrei Voicu la Moszkva

Bihor , Oradea. Duminică 25 Februarie 2018 18:00
Moszkva Kávézó, str. Moscovei nr. 8

Categorii: Spectacole si Filme

Ai testat vreodata daca tu poti fi hipnotizat? Daca raspunsul este “NU” inseamna ca a venit momentul! Andrei Voicu te invita la cel mai mare eveniment de hipnoza din Romania unde va incanta publicul cu un “altfel” de divertisment. Cu un simplu “DORMI SI TE RELAXEZI”, incepe distractia.

Hipnoza pe scena este un spectacol inedit, un spectacol interactiv in care publicul devine protagonistul iar hipnotistul un simplu indrumator, unde spectatorii vor experimenta un mod inedit de distractie, amuzament si relaxare. Atentie caci este pericol de experiente memorabile, rasete cu lacrimi si chiar dependenta!

Andrei Voicu: “M-ai vazut ca tot apar la TV in ultima vreme, pocnesc din degete, spun “DORMI SI TE RELAXEZI” iar lucrurile se intampla duminica, 25 februarie de la ora 18:30 . Poti fi chiar tu cel care va incerca cea mai tare senzatie. Rezerva-ti acum loc la cel mai mare eveniment de HIPNOZA din ROMANIA”.

Biletele sunt disponibile la bar (de la 1 februarie), în Moszkva Kávézó şi costă 25 lei în avans sau 30 de lei în seara evenimentului la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 526
Cuvinte cheie: Oradea
lavi

Adaugat in urma cu 1826 zile, 27 Ian. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 3 Feb 2023 - 17 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .