poze concert fuego colindator la portile cerului

Concert Fuego - Colindator la portile Cerului!

Bihor , Oradea. Joi 6 Decembrie 2018
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice- "COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!"

urneul va debuta pe 3 și se va încheia pe 29 decembrie, poposind în mai toată România, dar și în Republica Moldova. Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. Astfel că ne vom bucura împreună, într-un show de sunet și lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de părinți și de oamenii dragi, de reîntâlniri și emoții ale copilăriei, de credință și desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care mulți l-au uitat din păcate.

Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice! Detalii găsiți pe site-urile artistului – www.paulsurugiu-fuego.ro, www.artbyfuego.ro, dar și pe pagina de Facebook a lui Fuego – Paul Surugiu-Fuego Official! Nu ratați așadar, cel mai important eveniment al lunii decembrie, spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego!

Pret bilet 80 lei

Mai multe detalii: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/216/fuego-colindator-la-portile-cerului-casa-de-cultura-a-sindicatelor-oradea-oradea-6-decembrie-2018

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1058
Cuvinte cheie: Oradea
valentina

Adaugat in urma cu 1977 zile, 29 Oct. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1581

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .