poze concert celelalte cuvinte la oradea

Concert Celelalte Cuvinte la Oradea

Bihor , Oradea. Sâmbătă 28 Septembrie 2013 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat.

Trupa orădeană se află în fața unei noi provocări - primul concert acustic. Un adevărat examen al maturității depline, susținut în fața fanilor săi de trupa dedicată Trup și Suflet crezului său artistic.
Astfel, publicul din Oradea va avea ocazia să asculte, pentru prima oară în cei 31 de ani de carieră, piesele Celelalte Cuvinte în varianta acustică. Melodiile legendarei trupe sunt regândite, reorchestrate, lucrate cu migala creatorului, într-un demers pe care membrii trupei îl derulează, deja, de câteva luni. Doar pentru acest concert, cunoscutele și îndrăgitele lor instrumente rock se vor odihni. La acest eveniment vor cuvânta suratele lor acustice, sonoritățile muzicale nou create dovedindu-se a fi diferite și surprinzătoare.
"Suntem foarte fericiţi că putem prezenta noul spectacol al trupei pentru prima oară acasă, la Oradea. Trup şi suflet este un concept la care trupa a muncit foarte mult, am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care sperăm să o promovăm în fața fanilor și a publicului nostru", declară Călin Pop.
De 31 de ani, membrii trupei Celelalte Cuvinte formează un întreg ce își urmează crezul artistic și propriul drum în muzică, reușind, dincolo de orice modă și orice curent, să rămână autentici.
Biletele pentru concertul acustic Celelalte Cuvinte – Trup şi suflet se vor putea cumpăra începând cu data de 23 septembrie, de la Casa de bilete a Filarmonicii, la preţul de 15 lei.

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3928 zile, 22 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Oradea
festivalul medieval din oradea 2024

Festivalul Medieval din Oradea 2024

Bihor, Oradea. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .