poze regal vienez la oradea

REGAL VIENEZ la Oradea

Bihor , Oradea. Vineri 22 Decembrie 2023 20:00
Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

ARTIȘTI DIN DOUĂ ORCHESTRE CELEBRE DIN EUROPA

ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANĂ, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.
Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.
Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiană li se alatură și artiști instrumentiști din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este pentru prima dată în România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.
De altfel, cele două orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” în calitate de orchestre oficiale, chiar de către guvernul din Malaezia.
DIRIJOR ROMÂN CU RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ ȘI SOLIST VIOLONIST INVITAT PE TOATE MARILE SCENE ALE LUMII
Conducerea musicala a spectacolului va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist BOGDAN COSTACHE și, astfel, soliștii și instrumentiștii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestra ai tinerei generații, născut în România! Prezența lui BOGDAN COSTACHE în programul REGALULUI VIENEZ de anul acesta se datorează dumneavoastră, publicului spectator care, după spectacolul cu “3 Tenori Italieni” v-ați arătat impresionați de prestația lui, dorindu-va să-l revedeți cât mai curând. Astfel, spectacolul va fi unul interactiv, dirijat “cu vioara în mâna” după modelul lui JOHANN STRAUSS sau, mai nou, a lui ANDRE RIEU.
SPECTACOLUL VA FI DESĂVÂRȘIT DE CORUL ȘI BALETUL OPEREI VOX
Membrilor orchestrei li se adaugă ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!”
Frumoasele Colinde și Cântece de Crăciun vor străluci și prin vocile CORULUI OPEREI VOX.
Atmosfera și spiritul vienez va vor cuceri înca de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet că o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urmă. Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.
Soliștii invitați din Austria, Italia și Elveția vor fi prezetati în următoarele săptămâni, așa încât surprizele să se țină lanț!
Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare: PREMIUM STAGE SRL, CIF 48184587, BUCURESTI

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/startickets.ro

Pret bilet: 160 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 392
Cuvinte cheie: craciun , spectacol , Evenimente Oradea
moni d

Adaugat in urma cu 114 zile, 09 Nov. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

Alte Evenimente din Oradea
concert directia 5

Concert Directia 5

Bihor, Oradea. Miercuri 6 Martie 2024
startup weekend oradea 2024

Startup Weekend Oradea 2024

Bihor, Oradea. 15 Mar 2024 - 17 Mar 2024
mineral expo 2024 la oradea

Mineral Expo 2024 la Oradea

Bihor, Oradea. 22 Mar 2024 - 24 Mar 2024
  • Ai ceva de zis?

    .