poze concurs foto natura prin obiectiv biodiversitatea in muntii apuseni si expozitie oradea

Concurs foto: „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea în Munţii Apuseni” si expozitie - Oradea

Bihor , Oradea. Luni 15 Noiembrie 2010
Muzeul Tarii Crisurilor, în centrele de vizitare ale Parcului Natural Apuseni şi în muzeele din oraşe limitrofe Apusenilor

Categorii: Jocuri si Concursuri

Competiţia se va desfăşura în perioada 22 mai-15 noiembrie şi se va încheia cu o expoziţie de fotografie

Asociaţia „Prietenii Muzeului Ţării Crişurilor”, în parteneriat cu Complexul „Muzeul Ţării Crişurilor şi Administraţia Parcului Natural Apuseni, lansează concursul foto: „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea în Munţii Apuseni”. Concursul se desfăşoară pe trei secţiuni: floră, faună şi macro. Competiţia se va desfăşura în perioada 22 mai-15 noiembrie şi se va încheia cu o expoziţie de fotografie, al cărei vernisaj va avea loc în luna noiembrie, la Muzeul Tarii Crisurilor, în centrele de vizitare ale Parcului Natural Apuseni şi în muzeele din oraşe limitrofe Apusenilor.
Regulamentul concursului şi formularul de participare se pot descărca de pe site-ul muzeului (www.mtariicrisurilor.ro), începând cu data de 22 mai (Ziua Internaţională a Biodiversităţii). Lucrările trebuie trimise în format electronic până în 15 septembrie.
Concursul va fi lansat vineri, 21 mai, ora 17:00, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”. Tot atunci va fi proiectat un film prin intermediul căruia vor fi prezentate habitate cu specii rare şi ocrotite din zona Munţilor Apuseni. Videoproiecţia, intitulată „Pulsul naturii”, a fost realizată de dr. Marton Venczel, şeful secţiei de Ştiinţe ale Naturii, iar fundalul muzical a fost asigurat de Adrian Gagiu, muzeograf, în cadrul aceleiaşi secţii.

*sursa: www.bihon.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3966
Cuvinte cheie: Oradea
valentina

Adaugat in urma cu 5150 zile, 21 Mai. 2010

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1598

Alte Evenimente din Oradea
festivalul medieval din oradea 2024

Festivalul Medieval din Oradea 2024

Bihor, Oradea. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .