poze caravana cu jocuri oradea

Caravana cu Jocuri Oradea

Bihor , Oradea. Vineri 8 Decembrie 2023 - Duminică 10 Decembrie 2023
Era Shopping Park Oradea

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri

Festival de joacă, carte și arte

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Credem în rolul educativ al jocurilor în formarea copiilor, stimularea imaginației și întărirea relațiilor. Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, mereu oferind o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. Știm că jocurile distrează, informează, educă și lărgesc orizontul, de aceea suntem pregătiți să mergem oriunde e nevoie de noi.
Suntem prezenți la târguri şi festivaluri, în cafenele şi librării, în şcoli sau instituţii private. Dacă aveți o inițiativă ce ține de promovarea jocurilor, contactați-ne şi vom face tot posibilul să fim alături de voi la evenimentul respectiv.
Jocurile Caravanei sunt pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/caravanacujocuri

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 233
moni d

Adaugat in urma cu 236 zile, 04 Dec. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

  • Ai ceva de zis?

    .