poze ziua europei la oradea

Ziua Europei la Oradea

Bihor , Oradea. Duminică 8 Mai 2011 - Luni 9 Mai 2011

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte

Ziua Independenţei de Stat a României

Casa de Cultură a Municipiului va organiza duminica, 8 mai 2011, în parcarea din strada Independenţei un concert în aer liber, la care vor participa: Bandidos, Delia şi Narcotic Sound.

Luni, 9 mai 2011, pe holul Primăriei Oradea, cei interesaţi vor putea admira o expoziţie de artă fotografică organizată de Casa de Cultura a Municipiului Oradea în colaborare cu Asociaţia Euro Foto Art. Accesul la această expoziţie este gratuit.

Totodată, Primăria Oradea va găzdui cu ocazia acestui eveniment, şi o expoziţie de steaguri (aproximativ 200 de steaguri cu toate ţările lumii) organizată de d-na Chelu Iuliana şi Chelu Alexandrina. Fiecarea steag va fi expus pe un suport propriu. Întreaga expoziţie va putea fi admirată luni, 9 mai, încă de la intrarea în Primăria Oradea, iar apoi în incinta instituţiei, unde expoziţia va rămâne pentru aproximativ două săptămâni.

Tot luni, de la ora 10:00, în faţa Teatrului de Stat Oradea, municipalitatea va marca finalizarea lucrărilor de reabilitare a teatrului, moment la care vor fi prezenţi reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor.

De la ora 12:00 va avea loc o ceremonie militară şi depuneri de coroane la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie, manifestări organizate cu ocazia aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în Europa şi Zilei Europei.

Mai multe detalii: http://oradea.ro/stiri-si-evenimente/ziua-europei-si-ziua-independentei-de-stat-sarbatorite-la-oradea

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4712 zile, 05 Mai. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. Marţi 2 Aprilie 2024
concert parazitii bazooka macanache

Concert Parazitii, Bazooka, Macanache

Bihor, Oradea. Sâmbătă 30 Martie 2024
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .