poze start business place

START BUSINESS PLACE

Bihor , Oradea. Miercuri 17 Iunie 2015 - Sâmbătă 20 Iunie 2015
Hotel RAMADA, Calea Aradului nr. 9

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 600/1200

Prin acest proiect national ne propunem sa oferim solutii concrete in contextul riscurilor, capcanelor si provocarilor aparute pe piata nationala la nivel antreprenorial si de business. Consultantii si specialistii nostri detin experienta profesionala si expertiza necesara pregatirii angajatilor, managerilor si leaderilor pentru a rezista presiunilor economico-financiare actuale. In acelasi timp, vor primi raspunsuri punctuale si linii directe de valorificare a experientei profesionale cei care urmaresc sau isi doresc sa intre in sfera afacerilor. In timpul prezentarilor speakerii se vor focaliza si pe valorificarea optimala a abilitatilor si deprinderilor antreprenoriale si/sau manageriale, punand un accent deosebit pe dezvoltarea inovatiei, creativitatii si a spriritului de echipa. Studentii si masterazii vor deprinde si dezvolta cunostinte si principii practice care ii vor ajuta sa-si desfasoare cu succes activitatea in calitate de antreprenori, manageri si/sau leaderi in orizontul de timp apropiat. Acestia au posibilitatea sa se familiarizeze cu limbajul de afaceri, operatiunile, procesele si perspectivelor mediului de business aflat sub presiunile fenomenului globalizarii. Avem in vedere inclusiv dezvoltarea aptitudinilor profesionale necesare asigurarii inserţiei pe piaţa muncii a studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si/sau absolvenţilor facultăţilor cu profil economic si nu numai. Toate acestea sunt in masura sa conduca la un upgrade concret si sustenabil a vietii personale si profesionale a participantilor, in paralel cu o revigorare a vietii sociale si o dezvoltare durabila a spriritului antreprenorial al comunitatii locale.

Ai acum posibilitatea sa traiesti live 4 zile incredibile in care vei dobandi si acumula noi cunostinte, perspective, deprinderi si abilitati personale si profesionale extrem de utile.
Iti oferim 18 pachete cu avantaje si beneficii concrete din care poti alege.
Fiecare pachet acopera o serie de teme, directii, principii si parghii necesare dezvoltarii tale personale si profesionale.
Intentia noastra este aceea de a da fiecaruia posibilitatea de a invata si de a acumula experiente, informatii, idei, principii si perspective valoroase.
La START BUSINESS PLACE vei descoperi modul in care iti poti utiliza mult mai corect si eficient timpul personal si profesional, atata timp cat zilnic te afli intr-o continua cursa contra cronometru din care trebuie sa iesi invingator.
Emotiile, ideile, planurile si experientele de business sunt ale tale dar ele pot schimba lumea.
Gandeste-te ca tot ce stii are un rost, conteaza si poate invinge orice criza!

Mai multe detalii: http://www.spiceprofit.ro/conferinte

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1243

Eveniment postat de organizator

spice profit

Adaugat in urma cu 3298 zile, 14 Apr. 2015

Adaugat de spiceprofit

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Oradea
targul de paste oradea 2024

Targul de Paste Oradea 2024

Bihor, Oradea. 26 Apr 2024 - 6 Mai 2024
festivalul copiilor oradea 2024

Festivalul Copiilor Oradea 2024

Bihor, Oradea. Sâmbătă 1 Iunie 2024
sounds of oradea festival 2024

Sounds of Oradea Festival 2024

Bihor, Oradea. 14 Iun 2024 - 16 Iun 2024
festivalul medieval din oradea 2024

Festivalul Medieval din Oradea 2024

Bihor, Oradea. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .