poze masha i ursul la teatrul de vara radu beligan

Masha și Ursul la Teatrul de Vară "Radu Beligan"

Bacau , Bacau. Sâmbătă 11 Mai 2019 11:00

Categorii: Spectacole si Filme

Spectacolul "Masha și Ursul" revine cu o reprezentație ce va avea loc la Teatrul de Vară "Radu Beligan" din Bacău pe 11 mai 2019. Spectacolul prezintă o poveste misterioasă în care personajele încep pregătirile pentru a sărbători Ziua Mondială a Vrăjitoriei. Deodată, toate gustările delicioase și chiar și frigiderul dispar, ca prin magie. Masha descurcă ițele acestui caz, ca un mare detectiv, și descoperă sursa vrăjilor misterioase. Pentru cei curioși, se poate spune doar că și cel mai înfricoșător vrăjitor poate deveni alb și pufos, dacă este tratat cu bunătate și înțelegere.

Bilete Masha și Ursul la Bacău
VIP - 130 lei
Categoria 1 - 72 lei
Categoria 2 - 50 lei

Inspirat dintr-un basm, adorat de copiii din 120 de țări, "Masha și Ursul" este un serial rusesc de desene animate tradus în 25 de limbi. Acesta a ajuns în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume.

Desenul animat prezintă povestea unei fetițe numite Masha și a părintelui ei - Ursul, care încearcă să o țină departe de năzbâtii. Masha trăiește în pădure alături de cățelul, capra și porcul ei și este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări.

Ursul Michka este un urs bun, nu vorbește și este un adult care încearcă s-o supravegheze pe micuța Masha. Fostă vedetă de circ, acesta a obținut de-a lungul carierei nenumărate trofee și diplome. Acum, le admiră și lustruiește pe fiecare în parte. S-a retras în pădure și apreciază pacea, liniștea și confortul de-aici. Iubește mierea, pescuitul și fotbalul. Cântă la chitară, trombon și pian.

Mai multe detalii: https://www.infomusic.ro/agenda/masha-si-ursul-spectacol-bacau-mai-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 576
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1825 zile, 31 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .