poze film going the distance amor la distanta

Film: "Going the Distance - Amor la distanţă"

Bacau , Bacau. Vineri 17 Septembrie 2010 13:30 - Joi 23 Septembrie 2010
Cinema City Bacau

Categorii: Spectacole si Filme

Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste


Going the Distance (2010)
Amor la distanţă
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Cu: Justin Long, Drew Barrymore
Regizor: Nanette Burstein

Cinema City
Vineri , Luni-Joi : 13:30, 15:50, 18:00, 20:15, 22:30
Sâmbătă-Duminică : 11:00, 13:30, 15:50, 18:00, 20:15, 22:30

Timp de 6 săptămâni, Garrett şi Erin au format un cuplu reuşit, tânărul fiind fascinat de francheţea şi inteligenţa fetei. Atunci când Erin pleacă la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu şi a-şi împlini visul de a deveni jurnalistă, iubitul ei Garrett rămâne la New York spre a-şi consolida cariera de căutător de talente muzicale, aşteptând totodată o promovare ce i-a fost promisă de multă vreme. Comunicând prin intermediul internetului şi al telefonului mobil şi apelând frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reuşesc să menţină o relaţie amoroasă la distanţă, chiar dacă prietenii lui Garrett pe nume Dan şi Box şi sora măritată a lui Erin pe nume Corinne descurajează în mod constant această idilă. După ce Erin obţine o slujbă de vis în California, iar cariera newyorkeză a lui Garrett începe să ia avânt, devine evident faptul că relaţia nu va supravieţui decât dacă dragostea celor doi este mai puternică decât distanţa ce îi desparte.

O comedie romantică şi hilară, cu sentiment şi pasiune, “Amor la distanţă” ne prezintă ce se poate întâmpla când o seară cu bere şi aripioare la grătar se transformă din întâmplare în ceva mai serios.

Barrymore recunoaşte, “Mi-a plăcut povestea pentru că are umor şi e sexy, dar în acelaşi timp e şi foarte sentimentală. Nu m-am putut opri să nu mă ataşez de personaje, gândindu-mă la ce li se întâmplă şi la cum s-ar putea rezolva problemele lor. Orice poveste care se ocupă de complexitatea unei relaţii într-o manieră comică şi contemporană mă captivează foarte mult.”
“Am citit multe scenarii de comedii romantice,” spune Long, “dar asta mi-a atras atenţia prin faptul că e mai proaspătă şi mai realistă, şi de asemenea, foarte haioasă. Nu e deloc inhibată.”

Sursa: www.cinemagia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 851
Cuvinte cheie: 2010 , Film , Evenimente Bacau
andra elena

Adaugat in urma cu 3664 zile, 17 Sep. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

  • Ai ceva de zis?

    .