poze vunk turneu acustic inconjurul lumii la bacau

VUNK - Turneu acustic "Inconjurul Lumii" la Bacau

Bacau , Bacau. Miercuri 18 Martie 2015 19:00
Ateneu

Categorii: Muzica si Concerte

VUNK, trupa romaneasca cu cea mai mare ascensiune din ultmii ani pleaca in cel mai ambtios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic de 18 orase intitulat "Incojurul lumii".

Turneul "Inconjurul lumii" este o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena. Alaturi de VUNK, pe scena Ateneului 'Mihail Jora' vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Razvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK dureaza aproximativ 100 de minute si va fi deschis de Alexandra Usurelu. Vino sa auzi povestile din spatele cantecelor si sa vezi 100% live intr-o atmosfera intima una dintre cele mai creative, inspirate si spectaculaose trupe din Romania: V U N K. Pe 18 martie la Ateneul 'Mihail Jora'.

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale Ateneului 'Mihail Jora' si in retelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, Uman, Inmedio, in agentiile Perfect Tour, in oficiile Postei Romane si online pe http://iabilet.ro .
BILETE:

PRESALE - pana pe 22 februarie VIP : 100 lei Categoria 1: 50 lei Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student) ON SALE: VIP : 170 lei Categoria 1: 70 lei Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 607
Cuvinte cheie: Concert Vunk , Evenimente Bacau
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3347 zile, 25 Feb. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .