poze concert gabriel cotabita la bacau

Concert Gabriel Cotabita la Bacau

Bacau , Bacau. Miercuri 29 Iunie 2016
Teatrul de Vara Bacau

Categorii: Muzica si Concerte

Odată cu venirea verii, pe scena Teatrului de Vară din Bacău va urca indragitul cantaret Gabriel Cotabiță, legenda muzicii pop din România pentru a sustine spectacolul "Noapte albastra".

Miercuri, 29 iunie, de la ora 20:00, vor cânta alături de el tenorul pop-simfonic Vlad Miriţă si soprana pop-opera Ianna Novac, fosta componenta a trupei ASIA. Acestia vor fi acompaniati de D.I.O.S. SYMPHONIC POP-ROCK ORCHESTRA, prezentator fiind Liviu Sorinel.

Este un concert avangardist, provocator şi spectaculos, care vă va duce de la clasic la pop opera, pop, şi de ce nu, cu un sfârşit pe ritm de Medley Rock'n Roll, dedicat în mod special doamnelor şi domnişoarelor, dar şi domnilor care vor să facă o bucurie celor mai speciale fiinţe din viaţa lor. „Nu putea să fie ceva mai potrivit pentru o întoarcere pe scenă! Omul, prietenul meu Liviu Sorinel, cel care împreună cu mine a făcut o mulţime de spectacole speciale, a venit cu o propunere greu de refuzat: un spectacol cu un program alcătuit din genurile clasic, pop, pop opera si pop rock simfonic. Ce minunăţie! Ianna Novac, Vlad Miriţă şi cu mine vom încerca să vă aducem câteva momente de bucurie muzicală”, a spus Gabriel Cotabiţă.

Bilete au trei categorii de pret, 50lei, 75lei si 100lei si sunt disponibile prin agentia PRO-EVENT, str. Mihai Viteazu, nr.3.
Info si rezervari la 0753.533.222 sau 0234.514.262

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 932
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bacau
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2889 zile, 26 Mai. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .