poze aria urbana pub s4 bacau

ARIA URBANA @ Pub S4 Bacau

Bacau , Bacau. Sâmbătă 3 Octombrie 2015 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Revolutia spirituala a marcat un nou inceput, o trupa brasoveana iesea din ceata muzicala a anilor 2000, tintind spre un mod de exprimare autentic, profund, real si...inspirat!


De atunci, Aria Urbana a parcurs mai mult de un deceniu raspandind un mesaj adanc si perceptibil mintilor deschise, sincere cu sinele, sincere cu mediul din care fac parte. In 2015, a venit ceasul lansarii celui de-al doilea album, un disc asteptat, anticipat si lucrat la microni, pentru ca experienta sinestezica sa fie completa.
`Existari` s-a nascut ca un copil, cu dureri si indoieli, ceea ce il face grandios uman, profund si revelator artistic, un gen incubat in ani de de studio si scene raspandite pe harta spirituala a Romaniei.
Poezia lui Toni, groove-ul lui Dani Rusu, acordurile lui Marius Muntean si tesatura ritmica a lui Septimiu Harsan fac ca acest nou album sa aduca desfatari nebanuite atat sonore cat si spirituale. Veti descoperi latura aceea ascunsa din voi, care este dornica de spirit, ritm si mesaj.
Aria Urbana, asadar, porneste in turneul lansarii celui de-al doilea album - Existari - in 13 ani, un disc lucid si angajat, care nu te lasa sa dormi linistit, care te pune la zid si te mangaie pentru ca astea sunt partile din noi care sufera si exulta. Urmariti-i pe unde vin sa va colinde cu mesajul lor sonor!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 592
Cuvinte cheie: Bacau
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3130 zile, 24 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .