poze vienna classic christmas

Vienna Classic Christmas

Bacau , Bacau. Marţi 17 Decembrie 2019
Teatrul de Vara Radu Beligan

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Strauss Festival Orchestra Vienna prezinta, pentru al unsprezecelea an consecutiv in Romania, spectacolul „Vienna Classic Christmas”.

Maiestria desavarsita a artistilor Orchestrei, al carei nume este sinonim, pe plan international, cu interpretarea autentica a muzicii vieneze, dar si interesul deosebit manifestat de public au facut ca toate spectacolele sustinute in Romania sa fie, an de an, sold out.
Orchestra de camera „Musica Viva Wien” si a fost leader-ul viorilor intai in Radio Symphony Orchestra of Vienna timp de un deceniu, in 1995 devenind concertmaster la „Vienna Symphony Orchestra". De peste 20 de ani maestrul Willy Büchler conduce ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna, bucurandu-se de un succes colosal pe scene de pe intregul mapamond. Optimismul, dedicatia, sensibilitatea si umorul sunt caracteristicile stilului sau incomparabil de a face muzica, bazat pe prospetime, entuziasm sincer si experienta indelungata. Willy Büchler continua traditia lui Johann Strauss, de a dirija cu vioara in mana.

Stralucirea Orchestrei vieneze va fi completata in acest an de o prezenta interpretativa remarcabila: soprana Leontina Vaduva.

Strauss Festival Orchestra Vienna va raspandi stralucirea si fastul Vienei peste toata tara, intr-un amplu turneu national, cuprinzand 10 orase, care va incepe pe 10 decembrie la Craiova , sarbatorind 11 ani de success in Romania, si se va incheia pe 20 decembrie in Bucuresti la Sala Palatului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1207
Cuvinte cheie: Bacau
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1570 zile, 11 Dec. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .