poze adrian eftimie miss fuzzy syl zebra club

Adrian Eftimie, Miss Fuzzy, Syl @ Zebra Club

Bacau , Bacau. Sâmbătă 11 Decembrie 2010
Str. Marasesti, nr. 5

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Adrian Eftimie si-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică și altora. În 1991, Adrian Eftimie construiește, împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. Trei ani mai târziu descoperă radioul în adevăratul sens al cuvântului și apare în grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.


După câțiva ani petrecuți în radio, își descoperă talentul de DJ învățând dedesubturile meseriei de la DJ Professor și Cristi Voicu, în Disco Club Le Baron din București. Prima sa rezidență importantă a fost cea de la clubul Space, într-o perioadă în care muzica house începuse să ia avânt în România. Din septembrie 2004 devine rezident al Kristal Glam Club, poziție care îi oferă cele mai mari satisfacții de până atunci în cariera de DJ.
Concomitent, începe și producția, hitul verii 2006 fiind indiscutabil "no side effect", o melodie remixată de mulți DJ români. Urmează producții precum "desire", ce îl confirmă pe Adrian Eftimie drept un producător de viitor. În 2007, anul în care a mixat pentru prima dată în străinătate, câștigă concursul Heineken Music Thirst cu piesa "elevation" și scoate încă un hit, "city lights" la MadeInn Records.
În prezent, Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat. Printre gig-urile săptămânale, Adrian Eftimie își face timp să lucreze și mai mult la producțiile sale, petrecând ore bune în studioul pe care și l-a visat dintotdeauna, și pe care l-a construit anul trecut. Cea mai recentă producție se numește "Black Sea coast" și urmează să apară pe piață în decursul primăverii. Totodată, Adrian Eftimie nu și-a uitat prima sa pasiune, radioul, și este prezent în fiecare zi la One FM pentru o emisiune de o oră, plus un show săptămânal în fiecare joi de la ora 21:00

Mai multe detalii: http://www.nights.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1582
Cuvinte cheie: Bacau
george

Adaugat in urma cu 4890 zile, 30 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .