poze comedy show pub s bacau

Comedy Show @Pub S Bacau

Bacau , Bacau. Duminică 13 Decembrie 2015 19:00
Pub S, str. Nicolae Bălcescu, nr. 2-4, 600051 Bacau, Romania

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme

Comedy Show @Pub S Bacau

Stand up comedy cu Ana Maria
Ana–Maria este actrță, joacă în spectacole pentru copii și adulți, dar face și stand up comedy, pentru că ea crede într-o lume perfectă unde toți oamenii ar trebui să râdă neîncetat. A urcat pe scenă alături de mulți comedianți și este printre puținele femei din România care abordează acest gen de umor. Ana este ocupanta locului 3 in cadrul Festivalului Otopeniul Vesel, sectiunea stand up comedy.

Magicianul Paul Lungu
Magia inseamna sa folosesti uimire si mister pentru a creea experiente unice, memorabile si intime! Inseamna sa imparti cu publicul viziunea ta asupra lumii, folosind tehnicile iluzionismului!
Showul lui Paul Lungu este unic in Romania prin creativitate, originalitate, atitudine si umor. Descopera adevaratul potential al magiei!

Ventrilocul Eduard
Îl cunoașteti pe Eduard de la “Românii au talent”, editia din 2013 unde a ocupat locul al treilea. Unic in țară prin ceea ce face, ventrilocul Eduard îti oferă un spectacol inedit, cu un altfel de umor.
Prin puterea artei lui, Eduard te va face să crezi că păpușile sunt ființe vii, oameni care o au o viață și o anumită personalitate. Plin de inspirație și imaginație și cu multă putere de improvizație va implica publicul astfel încât el va face parte din spectacol. Eduard este un artist complet și va uimi prin tehnica lui extraordinară, prin umor și spontaneitate.Spectacol interzis persoanelor sub 16 ani.
Bilet - 25 lei.
INFO SI REZERVARI: 0733 076 413

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1506846009609565/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1062

Eveniment postat de organizator

stefan

Adaugat in urma cu 2608 zile, 09 Dec. 2015

Adaugat de stefan.rotari

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 142

  • Ai ceva de zis?

    .