poze  gala star 2010

Gala Star 2010

Bacau , Bacau. Vineri 1 Ianuarie 2010
Teatrul Bacovia

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Prezentare Gala Star 2010

Pentru mai multe informatii privind Gala Teatrul Municipal Bacovia pregateste editia cu numarul V a Galei Star, care se va desfasura in 2010.

Ca si in editile anterioare, Gala Star 2010 isi propune sa stimuleze interesul publicului pentru recital (One-Man-Show) ca forma autonoma de spectacol, precum si interesul artistilor fata de acest gen de spectacol individual si de autor, ca formula ce poate pune in valoare intregul potential al "creatorilor de teatru". One-Man-Show-ul detine, ca formula de spectacol, capacitatea de a concentra materialul artistic in timp, spatiu si intensitate emotionala. Se poate juca in spatii extrem de variate - fara a necesita resurse exceptionale de productie sau de timp.

Festival unic in spatiul european, Gala Star/One-Man-Show si-a castigat, dupa patru editii, un statut si o personalitate distincte in cultura romana si a devenit traditionala.

Despre interesul pe care il suscita acest eveniment in randul publicului si al actorilor din tara si strainatate vorbesc de la sine productiile bogate ale fiecarei editii, cu exigente sporite de la an la an in ce priveste calitatea participantilor, a repertoriului si a demersurilor scenice propriu-zise:

* recitaluri (show-uri in concurs si show-uri off) cu o cota valorica ridicata;
* caracter international: SUA - prezenta in componenta juriului, concurenti din Japonia, Anglia, Grecia, Rusia, Bulgaria, Franta, Moldova, Serbia, Romania;
* recitaluri extraordinare sustinute de artisti de renume national si international - din domeniul teatrului, muzicii si dansului (Maia Morgenstern, Marcel Iures, Horatiu Malaele, Johnny Raducanu si Ion Caramitru, Nicu Alifantis, A.G. Weinberger, Ada Milea, Florin Piersic, Mario Kazama - Japonia, Razvan Mazilu, Mihai Malaimare, Tamara Buciuceanu-Botez, Coca Bloos, Alexandru Arsinel etc.);
* sali arhipline datorate unui public interesat, generos si participativ;
* juriul de pre-selectie si selectie a reprezentatiilor - alcatuit din personalitati de marca din lumea teatrului

Gala STAR 2010: CALITATE

Ultimele patru editii ale festivalului ne-au aratat ca dezideratul calitatii trebuie pastrat cu incapatanare. De aceea, si pentru anul 2010, intr-o continuitate de idee si act, pregatim o editie care vrea sa raspunda tuturor exigentelor, pastrand o singura linie unitara: recitalul de calitate.

In noua editie vom incerca sa acoperim toate genurile de recital pentru a largi gama de spectacole pe care o oferim publicului.

Vom avea cateva dimensiuni pe care le vom continua: concurenti din tara si strainatate, actori in recital, show-uri incununate cu premii acordate de un juriu competent format din actori, regizori, critici, producatori - personalitati ale vietii teatrale din tara si strainatate.

O sectiune puternica va fi cea a recitalurilor extraordinare: personalitati ale artei dramatice si muzicale romanesti si internationale vor veni la Bacau.
Star 2010, puteti contacta :
Teatrul Municipal Bacovia Bacau
Adresa: Str. Iernii nr. 7 Bacau
Telefon secretariat: (0040) 234 / 510 086
Secretar literar: (0040) 0735 521 593
Fax: (0040) 234 / 581 862 sau (0040) 234 / 510.949
E-mail: galastar2010@gmail.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1256
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5351 zile, 31 Aug. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .