poze bucurie in mi care

Bucurie în Mișcare

Bacau , Bacau. Sâmbătă 8 Iunie 2019 10:00 - Duminică 9 Iunie 2019
Piata Tricolorului

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Alături de Kaufland România, Asociația "Hai să facem" și partenerii noștri locali te invităm între 8-9 iunie la o nouă ediție Bucurie în Mișcare Bacău. Vom avea parte de 2 zile cu multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc.

Anul acesta vom organiza în premieră demonstrații de aikido, mulțumită unui parteneriat cu Federația Română de Aikido Aikikai, dar și deja tradiționalele clase de fitness pe ghete de sărituri, mulțumită parteneriatului pe care-l avem cu Kinga Sebestyen, fondatoarea comunității Kangoo Club Romania.

Cea mai importantă noutate a lui 2019 este că oferim părinților posibilitatea de a testa talentul și înclinația copiilor lor către un anume sport, mulțumită metodologiei Sport Analytik, care va fi aplicată pentru prima dată în România la scară largă la evenimentele noastre.

La această ediție, Bucurie în Mișcare își îndreaptă atenția și către copiii din mediul rural, unde nu există atât de multe facilități pentru practicarea sportului și nu au loc evenimente care să promoveze mișcarea. Obiectivul nostru este să aducem 1.000 de copii din mediul rural la festivalurile noastre. Campania de înscriere a școlilor se desfășoară între 2 și 20 aprilie, așa că dacă știți învățători/profesori din rural care ar vrea să le ofere elevilor lor o excursie de neuitat, spuneți-le să intre pe site-ul nostru pentru a aplica.

Intrarea la festivalul Bucurie în Mișcare este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de sport și să trăiască sănătos!

Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat cu sprijinul Kaufland România în peste 30 de orașe din România și 4 orașe din Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți. În 2018 au participat la evenimentele Bucurie în Mișcare peste 75.000 de oameni.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/639777279805722/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 892
Cuvinte cheie: Bacau
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1804 zile, 21 Apr. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .