poze concert truda la bacau

Concert Truda la BAcau

Bacau , Bacau. Sâmbătă 9 Octombrie 2010 20:00
Pub Subway

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

In deschidere va canta trupa Labyrinth (Bacau, melodic metal)

Trupa ia fiinta in decembrie 2006 la initiativa lui Fotzey, pe atunci chitarist al formatiei Cash. Alaturi de Don Benassi si Nunu s-au conturat primele piese: 'Idiot', 'Te Nasti, Trudesti Si Mori', 'Purcica mea', 'Vreau Doar Sa I-o Trag' etc. In aprilie 2007, Dan Sferle (aka Ghiavolu) se alatura trupei in postura de vocalist. Formula fiind completa apar si primele concerte, la: Cluj, Bistrita, Timisoara, Bucuresti etc. Dupa inregistrarea primului EP, care se numeste "Purcica Mea", Ghiavolu se retrage din trupa si este inlocuit de Stancu Sebastian.

Formatia inregistreaza si primul album full-lenght intitulat "Taraf Nation". Formula in momentul inregistrarilor era: Fotzey (chitara), Sebi (voce), Piciu (chitara), Don Benassi (bas) si Ricco Kave (tobe). Dupa o serie de 60 de concerte in toata tara, printre care Premiul cel mare la festivalul "Aici Severin" si un concert sustinut in deschidere la Soulfly, Don Benassi se retrage din trupa, acesta fiind inlocuit de Piciu, la bas. In vara anului 2009, Piciu este inlocuit la bas de Canibalu, acesta activand in trupa doar 6 luni, plecand odata cu vocalistul Stancu Sebastian in ianuarie 2010.

Trupa realmente renaste ca integritate, cat si psihic, in momentul in care Fotzey preia postul de vocal iar la bas si chitara vin Johann Hentz si Syca-n Destroy. In aceasta formula trupa lanseaza noul album intitulat "Agro-Cultura", cazand ulterior de comun acord cu Syca-n Destroy ca aceasta colaborare sa inceteze, pentru ca Syca sa se poata ocupa de formatia lui de suflet She-Wolf. Locul lui este luat de Sfantu' Francisc "Mr. Proper" cu care Fotzey si Ricco au mai cantat in formatia "Bonebreakers".

*Sursa: no3.ro

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 824
Cuvinte cheie: Club , Concert , 2010 , Evenimente Bacau
sandu

Adaugat in urma cu 4920 zile, 08 Oct. 2010

Adaugat de Unika

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1081

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .