poze dan andrei heyos egal 3 in zebra

DAN ANDREI/ HEYOS/ EGAL 3 in Zebra

Bacau , Bacau. Sâmbătă 4 Decembrie 2010

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Pe 4 Decembrie, Wicked Society te invita la primul eveniment sub marca proprie sustinut de ZEBRA Club.

Wicked Society este o agentie de booking tanara care incepand cu anul 2009 reuneste idei, concepte si viziuni noi despre sunete, artisti si evenimente.

Line-up:DAN ANDREI | a:rpia:r

HEYOS | Wicked Society

EGAL 3 | Wicked Society
EGAL 3, mai exact Sorin Rastoaca si Cezar Spatar, sunt doi tineri producatori si dj din Bacau care in ultimul an au avut parte de o ascensiune neasteptata ce i-a propulsat in randul artistilor consacrati. Muzica lor este apreciata si mixata de artisti precum Loco Dice, Richie Hawtin, Villalobos si multi altii. Dupa mai bine de 3 ani de productie, in palmares-ul lor exista deja numeroase colaborari cu nume importante din industria muzicii electronice. Pe 16 Noiembrie, Egal 3 lanseaza la MONIQUE MUSIQUE Label primul album digital de 10 piese sub numele Din Cartier LP. Albumul beneficiaza deja de un feedback urias si anunta nenumarate alte colaborari pentru anul viitor.
HEYOS, mai exact Cristian Vulpe, este un veteran al muzicii house. Mixand de mai bine de 6 ani, HEYOS si-a descoperit pasiunea pentru muzica electronica la varsta de 18 ani, cand a inceput sa mixeze in cluburile din Bucuresti. La scurt timp dupa, au urmat o serie de colaborari in tara alaturi de alti artisti consacrati. Stilul lui muzical se apropie de genurile house, deep house cu influente Detroit , Chicago , Oldschool , Groovy si Funky
DAN ANDREI este un tanar producator din Craiova. Este student la Facultatea de Geografie si are deja doua placi pe care este inscriptionat numele sau: prima a fost lansata la deja celebrul label romanesc [a :rpia :r], iar cea de-a 2a la be_chosen. E talentat, modest si perseverent. A mixat in deschiderea Luciano b2b Ricardo Villalobos in cadrul 7Festival, apoi alaturi de Meshkov, Bvoice si Bill Patrick la Club Session. Nici petrecerile in tara nu ii lipsesc, Dan Andrei putandu-se bucura de unele chiar foarte reusite din Cluj pana in Bacau si din Ploiesti pana in Iasi. Un tanar talent care merita toata atentia.
Bilete:
pana in ora 00:00 | 5 lei fete / 10 lei baieti
dupa ora 00:00 | 10 lei
Informatii si rezervari: Andreea 0732 566 155 / 0748 482 539
Accesul se face incepand cu ora 22:00

Mai multe detalii: http://www.clubzebra.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 901
Cuvinte cheie: Bacau
george

Adaugat in urma cu 4887 zile, 10 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bacau
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Bacau, Bacau. Joi 4 Aprilie 2024
concert mircea baniciu band la bacau

Concert Mircea Baniciu & Band la Bacau

Bacau, Bacau. Duminică 7 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la bacau

Concert Celelalte Cuvinte la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 12 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .