poze  let s do it romania cauta coordonatori si voluntari

"Let's Do It, Romania!" cauta coordonatori si voluntari

Bacau , Bacau. Marţi 23 Februarie 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Campanie de ecologizare in Romania.

Salut,

Numele meu este Marian D. si sunt coordonatorul proiectului "Let's Do It, Romania!" pe regiunea nord-est a tarii, si pe judetul Bacau. Acesta este un proiect de ecologizare si cel mai mare eveniment de implicare a voluntarilor din Romania.
Echipa "Let's Do It, Romania" a inceput recrutarea pentru coordonatorii de judet, cu scopul de a demara actiunile de organizare la nivel local. Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, elaborarea procedurilor de lucru si a documentelor standard, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere. In acest moment, judetele in care este necesara inscrierea voluntarilor intr-un numar mai mare pentru aceste pozitii sunt: Alba, Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Buzau, Caras Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Maramures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Tulcea, Teleorman, Vrancea si Vaslui.

Toti cei care doresc sa se implice in proiect in acest mod, sunt rugati sa se inscrie pe site-ul dedicat, letsdoitromania.ro, completand formularul disponibil la sectiunea Implica-te. Termenul limita pentru inscrieri este 12 martie 2010.

"Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de voluntariat din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale, intr-o singura zi.
*Sursa: www.kristofer93.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 755
Cuvinte cheie: 2010 , campanie , ecologie , Evenimente Bacau
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5170 zile, 22 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .