poze curs acreditat de tehnica fotografica

CURS ACREDITAT DE TEHNICA FOTOGRAFICA

Bacau , Bacau. Luni 2 Iunie 2014 14:00 - Sâmbătă 7 Iunie 2014
str. Stefan cel Mare, nr. 8, sc.B, ap. 1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/16

Cursul reprezinta un concept cu totul nou pentru ca imbina tehnica de fotografiere digitala cu tehnici de ajustare si prelucrare (luminozitate, cromatica, montaje, “trucaje”, contraste, desaturare, s.a.) in Photoshop. Este un curs intensiv la absolvirea caruia, in urma examenului primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - specializarea FOTOGRAF / cod COR 343101 (Clasificarea Ocupatiilor din Romania)

Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze acest curs: pasiunea pentru Fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata. Fie ca dorim sa pastram captiva clipa sau sa surpridem secvente memorabile si expresive, un prim pas este acela prin care devenim buni tehnicieni. Cel mai scurt drum de la teorie la practica se invata in cadrul cursului de Tehnica Foto. Acesta este motivul pentru care cursul se axeaza pe doua componente: aprofundarea notiunilor despre fotografia digitala este sustinuta de tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop. Toate acestea se concretizeaza in elaborarea unui portofoliu elocvent, structurat pe diverse categorii de fotografie, fiecare dintre ele fiind explicata in detaliu de catre profesor.
Catre finalul cursurilor se va realiza un workshop pentru aplicarea cunostintelor dobandite. astfel fiecare cursant isi va forma un PORTOFOLIU elocvent pe baza caruia poate sustine si examenul de final de curs.
Lector : Ionut Boicu
Perioada de desfasurare: 02-07 iunie 2014
Numar de locuri: 16
Tarif: 680 lei/persoana
Inscrierile se fac la sediul Lider Academy Bacau, str. Stefan cel Mare, nr. 8 tel. 0720 542 002 , e-mail: lideracademy@yahoo.com https://www.facebook.com/events/1442054186032622/
Cursul are un site dedicat: www.cursurifotografie.ro > Aici gasiti multe informatii suplimentare si galerii foto cu lucrarile unora dintre cursantii care au absolvit cursurile acreditate de Tehnica Foto si prelucrare grafica
INFORMATII UTILE PENTRU COMPANIILE CE ISI PREGATESC PERSONALUL: costul cursului este deductibil conform cu ORDONANTA GUVERNULUI nr. 129/2000 Republicata privind formarea profesionala a adultilor.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1442054186032622/

Pret bilet: 680 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 881
Cuvinte cheie: Bacau
interactiv roconsult

Adaugat in urma cu 3662 zile, 29 Apr. 2014

Adaugat de INTERACTIV

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .