poze autobuzul dragostei

Autobuzul dragostei

Bacau , Bacau. Joi 24 Februarie 2011 10:00
Traseul 22

Categorii: Alte Evenimente

Liga Studențească a Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău, te invită JOI, 24 februarie 2011 intre orele 10.00-16.00 să intri in "legalitate", chiar și pentru o singură zi, intr-un loc special.



”Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri în fiecare stație pentru a îmbarca indrăgostiții de toate vârstele. Cei care se vor căsători vor primi certificate de căsătorie pentru o zi şi cel mai trăznit cuplu va fi premiat.

Această invitație este adresată de către Liga Studențească tuturor îndragostiților ce vor să urmeze tradiția de ”Dragobete”, indiferent de vârstă. Dacă în anii din urmă s-au "căsătorit" cupluri de vârsta a treia, este interesant ce va urma anul acesta, poate chiar o cerere oficială în căsătorie.

În cadrul acestui eveniment Liga Studențească a Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacau va avea ca parteneri: ”Arena Mall”, „Ciobufilm”, S.C. "Grafit Invest”, ”Inima Bacăului”, „Kristofer93”, ”Trustul Media Deșteptarea”,” SC Transport Public SA” , ”Sapte seri” , „Videostel”,.

Mai multe detalii: http://www.kristofer93.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 652
andra elena

Adaugat in urma cu 4811 zile, 22 Feb. 2011

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .