poze jucarii in ploaie spectacol lectura

Jucarii in ploaie - spectacol lectura

Bacau , Bacau. Sâmbătă 19 Decembrie 2015 10:30
Teatrul Municipal Bacovia Iernii nr7

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme

JUCARII IN PLOAIE de Violeta Savu

În sâmbăta dinaintea Crăciunului, aşadar pe 19 decembrie la orele 10: 30 , vă aşteptăm alături de actriţa Alina Neagu, la Teatrul Municipal Bacovia, la Teatru de poveste!

Neagu Alina îi va da viaţă păpuşii Ileana, din povestirea , "Jucării în ploaie" de Violeta Savu
Concept afiş/foto: Mia Nazarie

SINOPSIS:
Cineva a lăsat, în spatele blocului, pe o băncuţă, un morman de jucării. Dintre toate, cea mai abătută, zace o păpuşă uriaşă, confecţionată din stofă vernil. E, să nu spuneți nimănui, o păpuşă vorbitoare, iar povestea ei, he-he
dragilor, nu este doar a ei, ci şi a jucăriilor-surate şi, mai ales, a fetiţei căreia i-a aparţinut.
Dar ce s-a întâmplat? Cum au ajuns jucăriile acestea să stea pe o băncuţă, părăsite, sub cerul liber? Cine este Ileana şi cine este Olguţa? Cine este copilul și cine-i păpuşa? Cât de lungă este viaţa unei păpuşi?! Haideți să descoperim împreună!
„Jucării în ploaie” este o poveste despre păpuși, dar și despre noi, păpușile-oameni. Dacă eşti un copil mare (adică un soi de adult, dar mai simpatic), îți amintești cu siguranță clipele când erai un adult mic și îți doreai să recuperezi o jucărie pe care ai îndrăgit-o mult, mult, dar la care, dintr-un motiv sau altul, ai renunţat cândva. Cu câtă înfrigurare nu așteptai reîntâlnirea cu păpușa pierdută!
„Jucării în ploaie” nu este doar o poveste despre păpuși, ci și despre oameni. Despre izolare şi singurătate. Despre înstrăinare și regăsire. Și mai ales despre bucuria reîntâlnirii cu jucăriile copilăriei, adică cu noi înșine. Pentru că, într-adevăr, „o jucărie, dacă nu-și găsește loc, în mâna și mai ales în inima unui copil, în cele din urmă se prăpădește.”

Preţ bilet: 4 lei. Şi... cine poate, nu uitaţi să lauţi cu voi şi o jucărie sau o hăinuţă sau o carte pentru copii! Vor fi donate copiilor săraci, pentru a avea şi ei o mică bucurie de Crăciun!

Pret bilet: 4 Lei

Comenteaza pe Facebook
teatru de cartier

Adaugat in urma cu 3061 zile, 09 Dec. 2015

Adaugat de Teatru de Cartier

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 114

Alte Evenimente din Bacau
concert pavel stratan si mihai margineanu la bacau

Concert Pavel Stratan si Mihai Margineanu la Bacau

Bacau, Bacau. Vineri 24 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .