poze jci play 4x4 explore corbi off road business networking
poze jci play 4x4 explore corbi off road business networking poze jci play 4x4 explore corbi off road business networking poze jci play 4x4 explore corbi off road business networking

JCI Play 4x4 Explore Corbi - off-road business networking

Arges , Pitesti. Vineri 14 Iunie 2019 20:00 - Duminică 16 Iunie 2019
Comuna Corbi

Categorii: Petreceri , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 30/50

Daca ești în căutare de oportunități inedite de networking, atunci trebuie să participi la prima sesiune de business networking off-road JCI Play 4x4 Explore Corbi, ediția Bujori, care se va desfășura în perioada 14-16 iunie. În acest an JCI București a preluat ștafeta de la JCI Constanța, care a organizat recent ediția cu numărul 13 a evenimentului la care au participat peste 30 de mașini de teren.

JCI Play 4x4 este un eveniment de networking între profesioniști, oameni de afaceri și pasionați de activităţi în aer liber pe un traseu off-road, de unde nu lipsesc provocările inedite de teambuilding. Scopul proiectului JCI Play 4x4 este dezvoltarea mediului de afaceri local prin facilitarea întâlnirilor de off-road business networking, realizând combinația ideală între util și plăcut, oferind ocazia participanților de a crea noi parteneriate.
Organizatorii au pregătit un eveniment interactiv cu surprize pentru toți participanții, un traseu montan cu mașini 4x4 pe traseul Corbi - Nucșoara - Curmătura Malița - Vârful Gruișoru - Curmătura Furfuescu, iar la toate acestea se adaugă activitățile distractive și interacțiunea cu oameni valoroși într-o experiență outdoor de neuitat.
În seara zilei de vineri, 14 Iunie, va avea loc recepția de primire în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să interacționeze și să se cunoască mai bine.
A doua zi, după micul-dejun, începând cu ora 10, participanții vor forma echipe, se va preda kit-ul de participare și va avea loc instructajul, după care va începe urcarea pe munte în mașinile de teren, iar pe parcursul drumului participanții vor avea de îndeplinit diverse misiuni și vor avea ocazia să se bucure de peisajele unice datorită întinderilor de bujori de munte care în această perioadă sunt în plin sezon de înflorire. Odată ajunși în vârf de munte participanții vor servi prânzul la o stână, unde ciobanii vor prepara o serie de bucate tradiționale.
A treia zi programul include vizite la Mănăstirea Corbii din Piatră unde se găsește cea mai veche pictură murală din România, biserica de lemn precum și Căsuța Albastră, iar la final va avea loc un picnic cu produse locale.
Ediția de la Corbi are ca obiectiv promovarea atracțiilor turistice mai puțin cunoscute dar și a valorilor comunității locale.
Înscrierile se realizează pe principiul primul venit, primul servit, iar locurile sunt limitate. Grăbește-te să mai prinzi ultimele locuri completând formularul de aici.
Pentru mai multe detalii: Catalina Brinza, Project Manager, tel: 0723338206
Partenerii evenimentului: Vila Domnească, Domeniile Averești, Fabrica de Bere Zăganu, Revista Biz, Sâmbăta X3, The Hurricane.
Junior Chamber International (JCI) este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din lume, având peste 115 organizaţii internaţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 6.000 comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte convingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/437089717043941/

Pret bilet: 550 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2708

Eveniment postat de organizator

catalina brinza

Adaugat in urma cu 1760 zile, 04 Iun. 2019

Adaugat de CatalinaBrinza

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Pitesti
simfonia lalelelor pitesti 2024

Simfonia Lalelelor Pitesti 2024

Arges, Pitesti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .