poze family fest curtea de arges

FAMILY FEST CURTEA DE ARGEŞ

Arges , Pitesti. Joi 26 Mai 2022 - Duminică 29 Mai 2022
in fata Salii de Sport

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

FAMILY FEST CURTEA DE ARGEŞ te invită să trăiești la intensitate maximă zile pline de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie! Festivalul se desfăşoară în faţa Sălii de Sport în perioada 26 mai – 29 mai 2022. Concerte live cu artiști renumiți și îndrăgiți, standuri special amenajate cu delicii culinare proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, cel mai mare și complex parc de distracții şi multe alte surprize inedite.

Evenimentul este organizat de către Autentic Events în parteneriat cu Primăria Curtea de Argeş şi Centrul de Cultură şi Arte George Topîrceanu.
Timp de patru zile vom încinge atmosfera la maxim la Family Fest cu show-uri pentru toate vârstele, cu mega surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, cu preparate savuroase tradiţionale, turtă dulce, bubble wafle, gogoşi, clătite, vată pe băț și cel mai mare şi frumos parc de distracții.
Vă aşteptăm şi cu un TÂRG CU PRODUSE TRADIŢIONALE, în cadrul căruia producătorii vor prezenta o gamă variată de preparate și produse organice şi eco, tradiționale și naturale, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și carnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută natural, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi şi arome!
Surpriza pentru cei mici va fi CEL MAI MARE ŞI FRUMOS PARC DE DISTRACŢII de care se vor putea bucura în fiecare zi, de joi până duminică, de dimineaţă până seara.
Accesul este gratuit!

PROGRAM EVENIMENT:
27 MAI 2022: RONNA RIVA, IONELA GUZIC, ANTONIO PICAN, CLUBING DJ ALBINUȚA ȘI MC RAISA
28 MAI 2022: COPII AU TALENT. SPECTACOL PENTRU COPII, ANSAMBLUL ARGEȘUL AL CENTRULUI DE CULTURĂ ȘI ARTE GEORGE TOPÎRCEANU, GRAȚIAN BĂDESCU, ILEANA MACHIDON, BIANCA POPESCU ȘI ANA MARIA BALTAG-DIACONU, IRINA ANTON, CLUBING DJ ALBINUȚA ȘI MC RAISA, RECITAL VLĂDUȚA LUPĂU
29 MAI 2022: SEARA DE PETRECERE CU TARAFUL MARIN ALEXANDRU, LAVINIA FURTUNA, VALENTIN SAMFIRA, CLUBING DJ ALBINUȚA ȘI MC RAISA

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 769

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 762 zile, 21 Mai. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .