poze momente de ograda 2018

MOMENTE DE OGRADĂ 2018

Arges , Merisani. Sâmbătă 8 Septembrie 2018
CASA DOGARULUI ARENA, Str. Tiganca nr. 1383

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Coloana sonoră a acestei ediții va fi asigurată de IMPLANT PENTRU REFUZ, RELATIVE, TOURETTE ROULETTE, GRAY MATTERS, RANA, DAVIDESCU & DHOPE (Dj Set).

Trupele nu vă vor încânta numai din punct de vedere muzical. Regula, și unul dintre farmecele evenimentului, este dată de faptul că trupele desfată culinar publicul cu bucate special alese de către acestea și puse în scenele ceaunelor sub coordonarea și cu sprijinul povestitorilor culinari gazdă (Maria, Nadia, Looch Lars).

Ograda este despre Oameni și ceea ce fac ei, despre poveștile lor care se întâlnesc și se completează.

Ograda e facută din toate aceste povești, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca să fie bună, din mâncărurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumină specială și din timpul care curge altfel alături familie, copii și prieteni.

Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală. Locurile de cazare și campare, voluntarii, ingredientele cu care pregătim minunatele bucate la ceaune, spațiul pus la dispoziția producătorilor din zonă sunt un proces complex prin care implicăm comunitatea locală.

Pe parcursul primelor patru ediții, gazde muzicale și culinare totodată ne-au fost: VIȚA DE VIE, ROA, COMA, LUNA AMARĂ, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, ROADKILLSODA, TOY MACHINES, NOUĂ ANI LUMINĂ; DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI, DAVIDESCU & VOICU DJ Set, RĂZVAN DIACONU DJ Set.

Ateliere de gătit, de pictură, de împletituri din răchită și frământat aluaturi, lansări de carte, sunt activități cere întregesc experiența unei zile pline în Ogradă.

Și în 2018 te așteptăm într-o ogradă caldă, primitoare și frumoasă în care te întalnești cu muzici bune, mâncăruri gătite molcom la ceaune, pe plite și în cuptoarele construite din cărămizile arse de mâinile strămoșilor; butoaie atent meșteşugite de urmașii Dogarilor argeșeni; vinurile limpezi și licoroase de pe dealurile argeșene ce se odihnesc trase în butoaie de stejar în crama casei; cu copii care se joacă pe ulițe și dealuri în timp ce muzica se împrietenește cu satul.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 839
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Merisani
lavi

Adaugat in urma cu 2039 zile, 28 Aug. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Merisani
momente de ograda conferin a x 2024

Momente de Ogradă, Conferința X 2024

Arges, Merisani. 6 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .