poze zilele municipiului curtea de arges 2016

ZILELE MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGES 2016

Arges , Curtea de Arges. Joi 22 Septembrie 2016 08:00 - Duminică 25 Septembrie 2016
Strada 1 Decembrie 1918 1

Categorii: Targuri , Petreceri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/0

ZILELE MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGES, un week-end plin de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie!

Te așteptăm în perioada 22 septembrie – 25 septembrie 2016, pe platoul de Sala Sporturilor, langa Lidl, la Festivalul dedicat Municipiului Curtea de Arges.
Centru de Cultura si Arte “George Topirceanu”, Primaria Municipiului Curtea de Arges și Asociatia Culturala Autentic Fest propune tututor locuitorilor și nu numai un festival încărcat de nostalgie, dar și de voie bună, distracție și concerte în fiecare seară.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.
Vă promitem un week-end plin de distracție! Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.
Spectacole de excepție în fiecare seară cu NICU PALERU, MAXIM, ALINA EREMIA, PUYA, NOAPTEA TARZIU, NICOLE CHERRY, DORIAN POPA, LORA, CONSTANTIN ENCEANU, OLGUTA BERBEC, OVIDIU HOMORODEAN, VALENTIN GRIGORESCU, LOREDANA STRECHE și mulți, multi alții!
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/zilele-municipiului-curtea-de-arges-22-25-septembrie-2016/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3116
Cuvinte cheie: Curtea de Arges

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2758 zile, 09 Sep. 2016

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .