poze zilele municipiului curtea de arges 10 15 august 2017

Zilele Municipiului Curtea de Arges 10 - 15 august 2017

Arges , Curtea de Arges. Joi 10 August 2017 09:00 - Marţi 15 August 2017
Platoul din fata Salii Sporturilor

Categorii: Targuri , Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Va invitam la cel mai important eveniment dedicat Municipiului Curtea de Arges, ZILELE MUNICIPIULUI 10 - 15 AUGUST 2017

ZILELE MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGES - Sase zile pline de activități recreative, concerte și momente pentru întreaga familie!
In perioada 10 august-15 august, in Municipiul Curtea de Arges se va desfasura marele eveniment "ZILELE MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGES".
In cele sase zile, atmosfera de pe platoul din fata Salii Sporturilor a Municipiului Curtea de Arges va fi intretinuta de artisti de renume, reprezentanti ai diferitelor genuri muzicale.
De asemenea, argesenii si nu numai, se vor putea delecta la standurile special amenajate, cu delicii culinare pentru toate gusturile.
Vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Ca ospăţul să fie deplin, in cadrul evenimentului vom sustine show-ri gastronomice cu bucatari iscusiti din Serbia, care vor pregati chiar sub ochii celor ce ne calca pragul delicioase preparate la protap: berbecuti, vitei, purcelusi, curcani si alte delicateturi.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.
Ziua de joi 10 august va debuta cu un regal folcloric transmis in direct de catre Etno TV, pe scena urcand: Maria Ghinea, Marcela Fota, Elena Merisoreanu, Radu Ciordas, Ileana Laceanu, Virginica Neagu, Nicolae Datcu, Leonard Petcu si Ilie Caras. Seara se va incheia cu un recital sustinut de LIVIU TEODORESCU.
Si vineri, 11 august, vom avea parte de un regal folcloric, prezentat de indragita moderatoare Adriana Stefan de la Etno TV si transmis in direct pe postul cu renume, pe scena urcand: Cristina Turcu-Preda, Ionela Stancioi, Neta Soare, Ion Dragan, Fanita Modoran, Nicusor Iordan si Ana Maria Rosca Preda, seara fiind incheiata cu un super concert NOAPTEA TARZIU.
Recitalurile de sambata 12 august vor fi sustinute de catre GELU VOICU SI ORCHESTRA, NICOLETA OANCEA BAND si frumoasa si talentata cantareata JO.
Ziua de duminica 13 august va aduce argesenilor multa voie buna alaturi de GLORIA SI BALCAN, ROXANA NEMES, iar surpriza serii o va reprezenta renumitul TARAF DE LA CLEJANI.
Luni 14 august, vom avea o zi dedicata atat iubitorilor de folclor- "FESTIVALUL INTERNATIONAL FOLCLORIC CARPATI editia 34" isi va deschide portile pentru a incanta privirile tuturor, dupa care tineretul are parte de o mega surpriza! DJ Set: DJ ANDREY N, DJ DUDU, DJ ANDY ES., DJ ALIN IONESCU, DJ KILLER & MC DARIUS, iar senzatia serii o vor reprezenta DJ RYNO & SYLVIA.
Marti 15 august, in mare zi de sarbatoare, vom asista la COMPETITIA DJ,ne vom delecta cu un program folcloric sustinut de Ansamblul Casei de Cultura Bascov, dupa care vom petrece alaturi de: LAURENTIU CRACIUN, TRUPA DATINA, PROMETEU, si vom incheia seara cu un mega show ANDA ADAM.


Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/zilele-municipiului-curtea-de-arges-10-15-august-2017/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2631

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2425 zile, 08 Aug. 2017

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .