poze  motorock editia xii

MotoRock - Editia XII

Arad , Pecica. Vineri 22 Iulie 2016 - Duminică 24 Iulie 2016

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul dedicat pasionaţilor de motociclete şi fanilor muzicii rock ajunge în acest an la cea de a douăprezecea ediţie, având loc în perioada 22-24 iulie, în Pădurice, lângă stadion.

Potrivit organizatorului principal Stani Ribovici, vineri vor urca pe scenă formaţia de modern metal Vespera din Cluj-Napoca, Guns N’ Destruction (formaţie de tribut din Budapesta) şi Katara din Arad.

Sâmbătă fanii se vor putea distra pe muzica celor de la Blackjack din Bucureşti (hard rock/metal), Ataria din Zalău (heavy metal), cunoscuta trupă de etno rock Spitalul de Urgenţă şi Jump Rock Band din Budapesta, care cântă melodii retro şi rock ungureşti.

Parada motocicliştilor se va ţine sâmbătă de la ora 13, cel mai probabil pe traseul de anul trecut (strada 2 – DN7 – Arad – DN7 – strada 3 – Strada 112 (spre SAM) – strada 113 – strada 2).

Tot sâmbătă, de la ora 14, pecicanii sunt invitaţi la un stunt riding show în faţa sediului Primăriei Oraşului Pecica. Cascadoriile cu motociclete modificate în acest scop vor fi prezentate de Gergely Sanyi, care se întoarce la Pecica cu o demonstraţie cu elemente noi, el fiind prezent la ediţia din 2013.

La fel ca în anii trecuţi, publicul va putea participa la o serie de programe complementare, evenimentul organizat de Asociaţia West Motoreador fiind sprijinit de un număr mare de sponsori locali, precum şi de administraţia locală.
O noutate este faptul că la ediţia din acest an intrarea va li liberă.

Moto-ul manifestării rămâne acelaşi: „Save water, drink beer!” (trad. Salvează apa, bea bere!).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 759
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Pecica
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2817 zile, 12 Iul. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

  • Ai ceva de zis?

    .