poze targ de mediu ecomediu arad

Targ de mediu:ECOMEDIU - Arad

Arad , Arad. Miercuri 24 Noiembrie 2010 10:00
Expo Arad International

Categorii: Targuri

Targ de mediu:ECOMEDIU - 24 - 26 noiembrie 2010


ECO MEDIU - targ internaaional de echipamente, utilaje, aparate, echipamente pentru investigarea, analiza si controlul calitatii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate si igiena urbana.
ECO MEDIU - prima editie s-a realizat in anul 2003. Expozitia a ajuns sa reuneasca la a IV-a editie firme din Austria, Italia, Ungaria.
Serviciile oferite de organizatori:
-constructia standurilor, asigurarea pazei, sonorizarea pavilioanelor, conferinte, organizarea unui cocktail pentru expozanti, parcari, asistenta organizatorilor, acces internet, email sau proiectii pentru expozanti
-pentru vizitatori prezentari de produse, participarea la conferinte, demonstratii practice ale utilajelor (utilajele pot fi puse in functiune, asigurandu-se apa, canalizare, curent trifazic)
Piata vizata de expozitie este pentru vizitatorii din vestul Romaniei- jud. Arad, Bihor, Cluj, Maramures,Zalau, Sibiu, Hunedoara, Alba, Caras Severin, Timis, iar pentru expozanti este cea din Romania in primul rand si din UE.
Serviciile oferite de organizatori:
-constructia standurilor, asigurarea pazei, sonorizarea pavilioanelor, conferinte, organizarea unui cocktail pentru expozanti, parcari, asistenaa organizatorilor, acces internet, email sau proiectii pentru expozanti
-pentru vizitatori prezentari de produse, participarea la conferinte, demonstratii practice ale utilajelor (utilajele pot fi puse in functiune, asigurandu-se apa, canalizare, curent trifazic)
Piata vizata de expozitie este pentru vizitatorii din vestul Romaniei- jud. Arad, Bihor, Cluj, Maramures, Zalau, Sibiu, Hunedoara, Alba, Caras Severin, Timis, iar pentru expozanti este cea din Romania in primul rand si din UE.

Mai multe detalii: http://www.expoarad.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1396
Cuvinte cheie: Targ , arad , mediu , noiembrie , 24 , 2010 , Evenimente Arad
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3783 zile, 19 Ian. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Arad
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Arad, Arad. Sâmbătă 3 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .