poze  caramitru malaele cate n luna si in stele la arad

"Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele" la Arad

Arad , Arad. Luni 17 Februarie 2014 19:00
Teatrul Clasic "Ioan Slavici"

Categorii: Spectacole si Filme

Regal al umorului pe 17 februarie la Arad: legende ale scenei romanesti, Horatiu Malaele si Ion Caramitru urca pe scena Teatrului Ioan Slavici pentru o editie de gala a celei mai aplaudate productii din ultimele sezoane: “Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele”

De la Shakespeare la Toparceanu, de la Nichita, la Marin Sorescu, Ion Caramitru ii raspunde cu inteligenta si subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil in rolurile comice, impresionant in cele dramatice - Horatiu Malaele. Actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele isi reiau dialogurile pe scena salii Teatrului Ioan Slavici, Arad pentru a alege din tot mai multele intelesuri ale vietii doar pe acelea care au un sens profund. Dupa ce la sfarsitul anului trecut au fost aplaudati in aceeasi zi in dou spectacole jucate cu casa inchisa.

“Horatiu Malaele este cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexa ca actor, ca regizor de teatru si ca regizor de film mai nou”, spune Ion Caramitru, explicand de ce si-a dorit sa-l apropie pe Malaele de Teatrul National din Bucuresti. Admiratia este reciproca: “Marele artist Caramitru este alcatuit dintr-un material maleabil si ductil, ce poate lua forma oricarui act artistic de interes public”, spune Horatiu Malaele.

Arbitru al duelului de cuvinte va fi, la voce si violoncel, muzicianul Adrian Naidin. Un artist care si-a cucerit publicul cu voce exceptionala, un timbru de balada romaneasca din aceea care-ti smulge sufletul din piept si-ti taie respiratia, o gradare si un control pe care le auzi doar la marii cantareti de opera. Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit “Paganini al violoncelului”, il numara printre cei mai talentati dintre ucenicii sai.

Pret/ bilet:
Categoria 1: 75 lei
Categoria 2: 50 lei

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 789
Cuvinte cheie: Arad
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3729 zile, 03 Feb. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .