poze concert caritabil la arad

Concert Caritabil la Arad

Arad , Arad. Sâmbătă 3 Septembrie 2011 22:00
Only Club, subsolul Filarmonicii din Arad

Categorii: Muzica si Concerte

concert caritabil organizat de Asociatia PITICOT si Clubul Only


Asociatia PITICOT in parteneriat cu Clubul ONLY din Arad organizeaza un concert live cu sprijinul artistiilor si trupelor: SOSO & Geroge Lupsa (Oradea) S.R.G. (Arad), M.C.A. (Arad), Club Project (Arad), Trupa CTM (Oradea) si Natalia (Oradea).

Sunt multe trupe si artisti care sunt deschisi sa sprijine initiativele Asociatiei PITICOT de a ajuta copii grav bolnavi si carora le multumim din suflet. Concertul Live din 3 septembrie, ne va facilita sa prezentam Asociatia PITICOT in Arad, si suntem convinsi ca, oameni cu suflet din Arad ii vor sustine pe copii grav bolnavi. Desigur, modurile de a-i sustine pe acesti copii grav bolnavi sunt diverse si nu de fiecare data se rezuma doar la partea financiara. Scriem aceste randuri pentru ca, copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT provin in general din familii sarace, iar nevoile lor sunt diferite, pornind de la alimente de baza, rechizite, imbracaminte, cazare si transport in tara la Institutiile Medicale Specializate. Astfel, multi dintre noi avem cunostinte, si putem astfel sa le sensibilizam si sa ofere acestor copii grav bolnavi “o manuta de ajutor” - un ajutor care putem spune ca nu le afecteaza deloc bugetul personal, cum ar fi de exemplu: completarea formularului 230 si directionarea a 2% din impozitul pe venit (salariu) sau sa doneze rechizite pe care nu le mai folosesc etc.

Dorim sa multumim din suflet tuturor trupelor si artistiilor care s-au alaturat Asociatiei PITICOT, si va invitam sambata 3 septembrie la concertul live din Clubul Only din Arad. Accesul la concert va fi de 10 lei/persoana.

Incasarile obtinute din organizarea acestui Concert, vor fi donate copiilor grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT. Daca doresti sa sprijini in orice fel initiativele Asociatiei PITICOT te rugam sa ne contactezi la 0728.572.879 sau dorel@piticot.org.


Despre Asociatia PITICOT
Asociatia “Institutul Român Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate”, ce poarta numele de „ PITICOT” este o Asociatie Non-Profit, care isi propune sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat in dificultate, prin toate mijloacele materiale, financiare, morale si spirituale.

Mai multe detalii: http://www.piticot.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 715
Cuvinte cheie: Arad
andrei

Adaugat in urma cu 4623 zile, 24 Aug. 2011

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .