poze zilele sebesului 2023

Zilele Sebesului 2023

Alba , Sebes. Vineri 18 August 2023 - Luni 21 August 2023

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Zilele Municipiului Sebeş – Un festival al verii, plin de culoare, cu ritmuri muzicale și evenimente dedicate tuturor vârstelor orașului

Artiștii locali și invitații de renume vor urca pe scena din Parcul Arini pentru a oferi publicului cea mai reușită petrecere a verii. Lou Bega este primul solist internațional invitat la acest gen de evenimente la Sebeș, aducând cu el ritmurile de „Mambo no. 5”, care l-au făcut inconfundabil.

Cu un bilanț de 60 de ani de activitate, trupa Phoenix va demonstra, încă o dată, că rockul va trăi etern.

Hiturile din topurile radiourilor vor fi aduse de Emaa, Bruja, Holy Molly, Sasha Lopez, Manuel Riva și Krypton. Trupele locale vor avea cazia reîntâlnirii cu publicul – Green Line, Dublu Click, Loutfire, Red Ravine Band și Nexxt Band.

Tradiționalele momente de folclor, avându-i ca invitați pe Nicolae Furdui Iancu, Ansamblul folcloric Jidvei, Adina Hada, Georgiana Petrescu, Maria Dan Păucean, Alina Andrei, Fluierașii de la Șugag, alături de mulți alți artiști din zona noastră etnofolclorică și muzica Fanfarei din Petrești vor face parte din programul zilei de duminică.

Buna dispoziție va fi întreținută de actorul Radu Pietreanu și de toți cei responsabili cu animația pe scena din Parcul Arini – Andreea Bogdan, MC Kotto și Ionuț Lemeny.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 799
Cuvinte cheie: phoenix , rock , Evenimente Sebes
valentina

Adaugat in urma cu 253 zile, 18 Aug. 2023

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1596

  • Ai ceva de zis?

    .