poze craciun vienez

Craciun Vienez

Alba , Alba Iulia. Vineri 15 Decembrie 2023
Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia

Categorii: Muzica si Concerte

CRACIUN VIENEZ sustinut de orchestra “Wiener Weihnachten Orchestra” si dirijor Miran Vaupotić un concept muzical iubit și cerut de spectatorii din România se întoarce cu și mai multe spectacole în luna decembrie.

Și anul acesta valsurile vieneze vin să completeze atmosfera magică a Crăciunului. Companiile de spectacole CRACIUN VIENEZ și SPECTAKOLIS vă propun întâlnirea cu excep-ționalii artiști ai Wiener Weihnachten Ensemble, o orchestra de cameră formată din artiști ce au cantat în cele mai faimoase săli ale lumii pentru un „Crăciun Vienez” de cea mai bună calitate.

Dirijorul concertului, aclamat ca fiind "dinamic și informat" de către Buenos Aires Herald, croatul Miran Vaupotić a lucrat cu orchestre eminente, inclusiv Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Națională Regală Scoțiană, Berliner Symphoniker, Orchestra Palatului Schonbrunn, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică din Cairo, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina și multe altele, având concerte în săli importante din întreaga lume, cum ar fi Carnegie Hall, Wiener Musikverein, Berliner Philharmonie, Victoria Hall, Forbidden City Concert Hall, Dubai Opera, Tchaikovsky Hall, International House of Music, CBC Glenn Gould Studio etc.
"Excelentul dirijor Miran Vaupotić a pregatit scrupulos interpretarea. "
- New York Concert Review

Invitații speciali în spectacol, Tina Munteanu, apreciata soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian si tânărul tenor Christian Christoff, o minunată voce a tinerei generații de cântăreți de operă, se alătură și ei Crăciunului Vienez, pentru a vă face serata muzicală cât mai plăcută. Cei doi au mai colaborat și anul trecut în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului, interpretarea lor obținând ovațiile publicului.

Corpul de balet al spectacolului vă va prezenta gratioasele valsuri vieneze din frumoasele compoziții ale familiei de compozitori Strauss sau polcile săltăreț și mazurcile lui Franz Lehar. Vor fi și alte surprize muzicale ale mai multor compozitori celebri, ce li se vor dezvălui spectatorilor care vor să petreacă o superbă seară de decembrie în compania noastră

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 217
Cuvinte cheie: Alba Iulia
valentina

Adaugat in urma cu 262 zile, 10 Aug. 2023

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1596

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .