poze music of the night

Music of the night

Alba , Alba Iulia. Vineri 20 Iunie 2014 20:00 - Vineri 20 Iunie 2014
Cetatea Alba Carolina, Piața Cetății

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Cantabile – binecunoscuți ca The London Quartet – este recunoscută ca fiind una din trupele vocale britanice de excepție.

Cantabile – binecunoscuți ca The London Quartet – este recunoscută ca fiind una din trupele vocale britanice de excepție. Fondată în Cambridge, ca un grup de studenți a capella, a devenit cunoscută în musicalul Blondel a lui Stephen Oliver, în Londra West End. De atunci, ei au urmat o politică de reînnoire constantă și dinamică, unificând frontierele muzicale, explorând noi teritorii și atragând noi spectre muzicale, atât în Europa cât și peste ocean. Cantabile au apărut într-o mare varietate de locuri cântând în spectacole diverse de la jazz până la muzică contemporană. Ei au avut turnee în întreaga lume și au cântat în cele mai prestigioase locații pentru clientelă selectă inclusiv Palatul Buckingham pentru Majestatea Sa, Regina Marii Britanii. Spectacolele i-au purtat în locuri îndepărtate precum Fiji, Noua Zeelandă, Australie, Corea, Singapore, Malaiezia, Suedia, Grecia, Rusia, Barbados, Hawaii și Tahiti. Ei și-au prezentat programul în franceză, germană, italiană, castiliană, catalană, rusă, greacă, turcă, română, estonială, letonă, portugheză, flamandă și coreană. Prima Antologie a celor de la Cantrabile ”The Great British A Capella Songbook” a fost recent publicată de către editura Peters.
Seara de 20 iunie Cantabile împreună cu Orchestra de Cameră a Județului Alba vor transforma Piața Cetății într-un amplu auditorium filarmonic. Vocile tenorilor vor fi integrate perfect orchestrei camerale, substituind pe rând instrumente și dezvoltând armonii accesibile unei palete largi de gusturi muzicale.
Evenimentul face parte din Festivalul Sărbătoarea Muzicii (20-22.06.2014).

Mai multe detalii: http://turism.apulum.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 991

Eveniment postat de organizator

alba iulia

Adaugat in urma cu 3577 zile, 12 Iun. 2014

Adaugat de municipiulalbaiulia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .