poze festivalul folk alba ziua de maine 2013

Festivalul Folk Alba Ziua de Maine 2013

Alba , Alba Iulia. Vineri 15 Noiembrie 2013 - Duminică 17 Noiembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

La Alba Iulia, toamna inseamna folk și, mai ales, inseamna aplauze si sali pline.

Ajuns la ediția a IX-a, Festivalul-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a devenit o marcă a județului Alba, fiind, de fapt, o marcă înregistrată a Consiliului Județean Alba, în organizarea căruia se află.În fiecare zi de festival, la ora 12.00, în cafeneaua Art Café Downtown, ne vom începe ziua cu tradiționala „Cafea cu folk”, în compania artiștilor, a concurenților și a juriului de specialitate. Vor avea loc lansări de albume folk și lansări de carte.
Concursul. În primele două zile de festival, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc concursul de folk între tinerii cantautori care urmează să fie preselectați în această perioadă. Până în clipa de față, s-au înscris peste 15 tineri cantautori, urmând să fie selectați 10 pentru concursul din cadrul festivalului. Având în vedere că tânărul Cosmin Vaman a câștigat în 2012 concursul festivalului, el va deschide ediția din acest an, vineri, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.
Recitalurile. În fiecare seară la ora 19.00 vom avea, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, nume mari ale folkului, care vor concerta până seara târziu. Vorbim aici despre Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon; Țapinarii; Ioan Gyuri Pascu, Teo Boar și Vladi Cnejevici; Vali Șerban, Sorin Minghiat și Marius Popa; Florin Săsărman și Alexandru Filip; Vasile Șeicaru și Victor Hoajă; Ducu Bertzi, Mihai Neniță și Neculaie Constantin; Adrian Beznă; Sebastian Kincses, Adrian Puiuleț & Victor Surugiu; Daniel Avram și Școala de folk; Marius Matache & folkband Imperfect; Emeric Set; Nicu Alifantis & Mozaic Band.

Mai multe detalii: http://folkalba.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3795 zile, 07 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Alba Iulia
targul de fete de pe muntele gaina 2024

Târgul de fete de pe Muntele Găina - 2024

Alba, Alba Iulia. 20 Iul 2024 - 21 Iul 2024
zilele orasului alba iulia albafest 2024

Zilele orasului Alba Iulia - AlbaFest 2024

Alba, Alba Iulia. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .