Dupa motto-ul deja binecunoscut “Google te ajuta dar nu-ti pune in traista” am selectat cateva intreabari care ar fi pacat sa ramana fara raspuns.
- cum sa fii magician? – Du-te si spune-i lui Gore ca are silicoane in brate si asteapta reactia.
- cum sa bei un shot de tequilla? – Exista mai multe variante: cea mai rar intalnita e sa cureti fosforul de pe chibritele din 10 cutii, sa tai parul de pe coada unei pisici negre, le mesteci putin si le dai foc. Cand s-a aprins tot, torni tequilla peste.
- cum arata o rockoteca? – Rece, neagra, cu altar de sacrificii in mijloc si bazine intregi de vodka pe margini.
- cum iti poti petrece timpul in petrosani? – Studiezi mersul trenurilor.
- cum manuiesti un cutit? – Daca esti plin de taieturi, nu-l manuiesti bine.
- cum organizezi o lansare de carte? – Scrii cartea…dupa aia e simplu.
- cum sa scapi de fetish? – Dezvolta o obsesie!
- cum pot vedea concertul ursus brasov? – Du-te in Fagaras cand e senin!
- cum mancau romanii? – Ca meseriasii. Cu scule.
- cum se zice spectacol? – Spectacoooooool! Sau in afgana: Shghlagolat
- cum tratezi lemnul? – Cu blandete. Asa intrebare, asa raspuns.
- cum este la teatrul? – Ca la club, la nefumatori, cand esti cu masina, doar si mai plictisitor.
- cum imbinam muzica si cartea? – Asculti Deftones in timp ce citesti Eminescu.
- cum sa fac un patinuar? – Grieu!
- cum se cheama cipsuri? Cip, cip, cips! Hai Cipsulica, nu fi rau!
- cum se fac placintele triunghi? – Simplu! Faci placinte octogon si decupezi bucati egale.
- cum se prepara siropuri naturale din batrani? Iei batranul, il tai marunt, il pui la fermentat amestecat cu benzen si flori de ienupar. Dupa ce batranul a facut spuma, strecori frumos zeama de batran si adaugi zahar dupa gust. Atentie mare! Batranul trebuie sa fie de culoare fumurie cand se proceseaza.
- cum se face muzica din pian – Ca orice reteta romaneasca incepi cu: “taie ceapa marunt si caleste-o pana se face ruginie dar nu neagra.” Taie pian-ul fasii subtiri sau cubulete si tavaleste-le prin ou si faina. Picioarele le tii separat si le calesti impreuna cu o radacina de vioara si 3 catei de contrabas. Bucatile de pian de condimentezi cu seminte de chitara si le dai prin putin fluier. Amesteci amestecurile amestecate cu niste bucatele de flaut si ornezi cu o lira.