poze nadayana live hermitage

NADAYANA - LIVE HERMITAGE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Noiembrie 2016 19:30

Categorii: Muzica si Concerte

NADAYANA ofera in premiera un cocktail acustic cu instrumente muzicale extrem de rare: Hang. Handpan si Gong.

Performance unic in Bucuresti - NADAYANA live
Fondat de Claudiu Lazarciuc - compozitor si performer la hang si handpan din 2010 iar la gong din 2014 si Iulia Lazarciuc, producator, director artistic si muza :), NADAYANA a lansat primul album “Nine” in primavara 2016. Primul videoclip oficial “Towards the Light”, o productie high-end lansata in iulie 2016, a fost primit cu un feedback extrem de pozitiv datorita artei vizuale, mesajului si a incarcaturii emotionale profunde.
Claudiu a colaborat cu diversi artisti si a lansat doua albume inainte de nasterea proiectului NADAYANA. A fost un pionier al instrumentelor hang si handpan in Romania, ducand conceptul acestui gen muzical mai departe prin ideea armonizarii sunetelor de hang si handpan cu gong. In 2015 Claudiu Lazarciuc a primit o nominalizare la Idyllwild International Festival of Cinema (Los Angeles, California) pentru coloana sonora a lung-metrajului “The Boatman” de Greg Morgan.
Numele “nadayana” provine din imbinarea cuvintelor sanskrite “nadam” (sunetul interior care apare in meditatia profunda) si “yana” (cale – catre aceea stare de contemplare). Sound-ul este caracterizat de un peisaj sonor melodic, eteric dar inaltator si vindecator propulsat de groove-uri ritmice si rezonanta adanca a gongului. Mixand acustica cu efecte digitale ambientale, NADAYANA este o cale de a reinventa muzica sacra a culturilor antice si a lumilor indepartate.
Hang si Handpan sunt instrumente muzicale extrem de rare, fabricate manual in numar limitat. Au fost inventate recent, la inceputul secolului 21 si sunt caracterizate de un timbru muzical angelic cu propietati vindecatoare. Gongurile Tailandeze au fost folosite in temple de milenii pentru ceremonii sau pentru vindecare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 533
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2762 zile, 28 Oct. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .